• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.05.2020

09:42

VIŠE OD 300.000 EVRA! Isplivali HONORARI PORODICE ĐOGANI - neralna cifra je u pitanju, a evo ko je NAJVIŠE PROFITIRAO!

Rijaliti

VIŠE OD 300.000 EVRA! Isplivali HONORARI PORODICE ĐOGANI - neralna cifra je u pitanju, a evo ko je NAJVIŠE PROFITIRAO!

Podeli vest

Ozbiljna suma je u pitanju

Porodica Đogani poslednjih meseci privlači ogromnu pažnju javnosti.

Bivši bračni par Anabela Atijas i Gagi Đogani, ali i njihova ćerka Luna, kao i njen bivši dečko Marko Miljković, pokazali su da kod njih sve ima svoju cenu, pa su za vrtoglave iznose odlučili da u "Zadruzi" prodaju sav svoj prljav veš i porodične tajne.

GADIŠ MI SE! LAŽEŠ DEČKA, A IDEŠ KOD JE*AČA! Lunina drugarica JELENA iznela CELU ISTINU - o Gastozu i Marku, ODREKLA JE SE!

Kako se cela punoletna postava ove porodice, uz Miljkovića, s kojim je Anabela na ratnoj nozi, okupila u rijalitiju, ne mogu da izostanu žestoke rasprave, iznošenje najdubljih tajni, ali i sramotne tuče. Sve to rade za visoke honorare, pa mnogi komentarišu da su se Đoganijevi prodali za odlične pare.

Foto: printscreen

U svemu tome najbolje profitira Anabela, koja je u "Zadrugu 3" ušla poslednja od cele postave i za to uzela 70.000 evra.

Pošto važi za jednog od favorita, moguće je da pevačica odnese i prvo mesto, te zaradi dodatnih 50.000 evra. To znači da će, ukoliko pobedi 6. jula u finalu rijalitija, imati ukupno 120.000 i sama priznala.

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand

Već treću sezonu zaredom Luna učestvuje u "Zadruzi", a tokom svake od njih imala je upečatljivu ulogu. Ove sezone dominantne su svađe s majkom i nervni slomovi koje je doživljavala posle svake rasprave s Markom. Ona se još nije oporavila od raskida koji se dogodio u petak, a zbog kojeg je danima izolovana.

Njen boravak iznosi 3.000 evra nedeljno, a kako je u belu kuću ušla 2. marta, do 6. jula zaradiće oko 50.000 evra.

SVE ISPLANIRAO?! Evo dokaza da je Marko znao TAČAN DATUM KADA ĆE RASKINUTI SA LUNOM - Đoganijeva DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Ona se neće boriti za glavnu nagradu u finalu, što mnoge čudi, s obzirom na to da je nedavno otkrila da je finansijski pukla. Luna je rekla da je sve pare spiskala i uložila u nekretninu i pevačku karijeru, te da je čak ušla i u dugove koji iznose 25.000 evra.

Foto: printscreen/tvpink

Lunin bivši dečko Marko Miljković odličan je učesnik, pa je od bivše devojke, ali i bivše tašte, koju ne može očima da gleda i sa kojom se svakodnevno svađa, pa čak i bije, naučio kako se pravi šou. Upravo zbog toga je, pored Anabele, on jedan od favorita za pobedu.

Marko je jedan od najplaćenijih igrača i nedeljno zarađuje 3.000 evra nedeljno, a pošto je u "Zadrugu" ušao 3. februara, do jula će zaraditi oko 63.000 evra. Ukoliko pobedi, njegov konto biće uvećan za 113.000 evra.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Ni tata Gagi neće loše proći kada dođe jul, a to i zaslužuje jer je tamo najduže. Denser je u rijalitiju od početka, tačnije od 6. septembra, a njegov honorar je oko 2.500 evra nedeljno.

To znači da on na mesečnom nivou zaradi oko 10.000 evra, a kada se to pomnoži sa deset meseci, izađe 100.000 evra. S obzirom na to da je Gagi takođe jedan od favorita za pobedu, odmah posle Anabele i Marka, moguće je da će kući da ode sa dodatnih 50.000 evra. Malo li je?

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Za tri sezone uzela 260.000 evra

Luna je u prvoj sezoni „Zadruge“ osvojila drugo mesto i iz rijalitija, koji se završio u junu 2018. godine, izašla je bogatija za oko 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra, a već kroz dva i po meseca ušla je u drugu sezonu „Zadruge“. Tada je ugovorila mnogo veći honorar, a odnela je i pobedu, te je zaradila ukupno 170.000 evra.

Ukupan honorar je bio oko 120.000 evra, dok je 50.000 osvojila pobedom u rijalitiju. U trećoj sezoni zaradiće oko 50.000 evra, pa se procenjuje da je, suma sumarum, za sva tri učešća zaradila oko 260.000 evra. A opet je u dugovima.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veronika Star

pre 3 godine

Ovo je dokaz koliko je ova zemlja propala. Ovim ulicarima, sa svim mogucim porocima, bez skole, bez zanimanja i talenta tolike pare. Za sta? Sto su se ispljuvali uzajamno pred kamerama? Ovo je porinuce svih mogucih ljudskih vrednosti, zajedno sa njihovim velikim sefom na celu, koji podstice, promovise i podrzava sva najgore ljudske osobine, a najbolji primer je Djogaj cerka zajedno sa Razijom. Ima li neke nadlezne sluzbe koje mogu da stanu na put ovome???????????????????????

Puste pare

pre 3 godine

I posle gledajte i glasajte. Ko je zrtva? Oni nisu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija