• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

14:51

ZAHVALIO SE MILJKOVIĆU! Sloba saznao da je Marko KUPIO LUNI PRSTEN, a o svojoj VERIDBI je rekao jedno - ''MOŽDA ME ŠUTNE'' (FOTO)

Rijaliti

ZAHVALIO SE MILJKOVIĆU! Sloba saznao da je Marko KUPIO LUNI PRSTEN, a o svojoj VERIDBI je rekao jedno - ''MOŽDA ME ŠUTNE'' (FOTO)

Podeli vest

Pevač želi da im veza bude uspešna.

Nedeljama unazad spekuliše se da su Sloba Radanović i Jelena Đuričanin raskinuli jer ju je pevač otpratio sa Instagrama. Radanović je rešio da stane na put spekulacijama, te je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrio u kakvim su odnosima njih dvoje. 

''OVO JE MOJA MAMA, KO GOD JE UPOZNA...'' Severina POKAZALA MAJKU, a njen DIRLJIV RAZGOVOR sa njom VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM!

- Jeste, sve je u redu, nismo raskinuli, nemam ništa za sad u planu što se tiče svadbe, možda me i šutne sutra ako ne budem nastavio da radim (smeh). Šalim se, ja mislim da bi ona ostala sa mnom i da sam "go ko pištolj" što se kaže.

Foto: printscreen/tvpink

KUPIO JOJ VERENIČKI PRSTEN! Miljković je bio spreman na sve zbog Lune, ona PROKOCKALA njegovo POVERENJE - ŠOK! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković dve nedelje su vodili žestoke svađe, a tokom jutra su se ponovo pomirili. Radanović, bivši dečko Đoganijeve je istakao da im želi sve najbolje u vezi.

Foto: TV Pink printscreen

- Nisam pratio nešto posebno, ali pominju me i uvek dobijem neku informaciju od fanova i tako to. To je lepo od njega. Ne želim to da komentarišem, do juče je on bio taj koji me je komentarisao. Ako su se pomirili, želim im sve najbolje - rekao je Radanović. 

VIŠE O DEŠAVAJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Simo

pre 3 godine

Kakava luna, kakav ovaj djilkoš iz sela pored Brusa.Njihova veza jep onovo na aparatima. Tu niko nikog ne voli. On ima samo interes, da prigrabi njene glasače, da joj proda stan i vrati dugove zelenašima od kocke i drugih poroka. Potom završena priča ako ne bude i pre toga. Lunanjega ne vol, nikada ije prebolela bivšeg, sa njim je ušla da bi njega povredila.Ona je pukukla totalno.psihoterapet joj je savetovao da ne ulazi u vezu, jer nije rasčistila emocije prema prošlosti..ona je to prekršila.nikoga ne sluša, otkačila je.Majku je prodala . Ovaj uličar koji spava u gepeku pololovnog BM-a/a čak je i njega nema prodao pred ulazak da bi vratio dugove/,nema josnove elementarne kulture, vaspitanja, prostak težak, maniri nigde., samo vidi sopsteni interes. Luna pukla totalno, ne razlikuje dobro od zla. najprljavije je izvredjala majku, bezobrazno,drsko itd. što ne stoji.Ona je pokušala da je ukaže na neke stvari da je skloni sa ivice ponora u koji srlja, ali ona ne funkcioiše normaln.njeno onašanje je ravno nuli. Užas. konačno je vreme da je Anabela okrene ledja da se bavi sadruge dve devojčice i svojim mužem koji je ludo voli, a nu da pusti neka potone totalno.Da sam na njenom mestu nikada je više ne bi otvorila vrata niti progovorila sa njom.Šta je ta MAJKA SVETINJA uradila za nju, borila se kao lavica, volela je najviše od svih, sve je zbog nje zapostavila da je izvede na pravi put.Medjutim,ona je nasledila GENE svog oca a to se korigovati ne može. Podrška za Anabelu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija