• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2020

12:10

OVO SU SVI POBEDNICI "ŽURKOVIZIJE"! Favoriti su se ISTAKLI, a ONA je bila pravo IZNENAĐENJE! (FOTO/VIDEO)

Rijaliti

OVO SU SVI POBEDNICI "ŽURKOVIZIJE"! Favoriti su se ISTAKLI, a ONA je bila pravo IZNENAĐENJE! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Bilo je zanimljivo veče u Zadruzi

Sinoć se po prvi put u "Zadruzi" održala "Žurkovizija". Takmičari su na plejbek izvodili numere, imitacije i koreografije.

U žiriju su bili Lepi Mića, Marko Đedović, Zorica Marković, Marko Miljković i Marko Janjušević Janjuš, koji su na kraju dodelili ocene i podelili nagrade u više kategorija. I sami zadrugari su odlučivali pobednika, ali i publika.

ANABELA PEVALA SVOJU PESMU NA PLEJBEK! Šok - Luna prevrće očima! Marko je OCENJIVAO - ne podnose se, a evo šta joj je REKAO (VIDEO)

Voditelj je bio Bora Santana, a pomagao mu je Bane Čolak.

Najbolja atmosfera po oceni zadrugara - Gagi Đogani, sa osvojenih 17 glasova. Gagi je dobio Zlatnu ploču iz radio "Amnezije".

Foto: tv pink printscreen

Najbolja koreografija po oceni zadrugarskog žirija - Luna Đogani, Nina Babić i Milica Kemez, sa osvojena tri glasa, a zadrugarke su dobile Srebrnu ploču iz radio "Amnezije".

Najbolja transformacija po oceni Bore i Baneta - Branislav Radonić Brendon, koji je dobio statuu.

(ANKETA) GLASAJTE ZA SVOG FAVORITA NA "ŽURKOVIZIJI"! Pobednici se znaju - zanima nas VAŠE MIŠLJENJE! Ko je STVARNO NAJBOLJI?!

X faktor - Tara Simov, koja je dobila Zlatnu ploču i bila pravo iznenađenje večeri.

Nakon toga, stručni žiri dao je svoj glas, a ovo su bila prva tri mesta.

1. Ivana i Stefan

2. Maja i Jelena

3. Mina i Mensur

Osim zadrugara, priliku da glasa za pobednike "Žurkovizije" je imala i verna publika, koja svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući.

Milionski auditorijum je glasao na dva način, na zvaničnoj Instagram stranici "Zadruge", kao i na portalu Pink.rs, a Veliki šef je poslao pismo i obavestio zadrugare ko je osvojio ove dve prestižne nagrade.

(VIDEO) LUNA ĐOGANI GOLA! Kamere sve SNIMILE - sevnula GU*A - pokazala više nego što je želela?!

- Pobednici na Instagramu su Mensur i Mina, a pobednici glasača koji su glasali na portalu Pink.rs su Luna, Nina i Milica. S obzirom na to da ste bili kreativni, doneli smo odluku da vas počastimo. Piće i grana biće besplatni - glasilo je pismo Velikog šefa.

Odmah nakon toga oni su otrčali u kazino gde se nastavila žurka do jutra.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija