• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SrbijaDanas.com, Informer.rs

16.05.2020

12:19

ŽESTOK OBRAČUN! Bivša učesnica Parova otkrila da je Atina Ferari ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA, IMA POLNU BOLEST - ŠOK!

Rijaliti

ŽESTOK OBRAČUN! Bivša učesnica Parova otkrila da je Atina Ferari ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA, IMA POLNU BOLEST - ŠOK!

Podeli vest

Pale opasne optužbe.

Tokom prethodne večeri u vilu "Parovi" ušla je Marija Malivuk kako bi se obračunala sa jednom od najkontroveznijih učesnica Atinom Ferari zbog toga što je ona bila sa njenim suprugom. 

ULAZI U "PAROVE" - BOMBA! Uskoro u vili nastaje HAOS - OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI! Obračun sa LJUBAVNICOM?!

Naime, Marija je istakla da je Atina nemoralna, da Radetu Kosmajcu upropašćuje brak, da joj nije dečko, nego da mu je bila šv*lerka, da ju je zvao dok je ona na parkingu čučala i radila ,,nemoralne" stvari, i pomenula izvesnu devojku s čudnim nadimkom. Istakla je da je videla snimak u telefonu bivšeg supruga kako je "puni".

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

- Grebala se za piće, hranu, momke, sve to sa Biljom Turšijom, na moje nastupe je dolazila sa njom i još nekim momkom, jadnikom, kog nasamari i dovuče, da je plaća. Vortale su se da ,,rade radnju" svud po okolnim mestima u Beogradu, noću. Kad dođe na moj nastup sa Radetom, slika se sa mnom on, a ona ne da da objavi to, jer je ljubomorna - priča Marija.

Ona je kivna na nju jer je spavala s njenim suprugom.

- S mojim, s tuđim supruzima, voli zauzete. Znate dokle ide smrduša? Rekla mi je da ima bolnu bolest koju će preneti Radetu da bi preneo supruzi, kada spavas njom - govorila je besna Marija. 

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

(VIDEO) OSTALE SU POSLEDICE JER SAM...Anabela KROZ SUZE ispričala zbog čega je OSTAVILA LUNU I PRESELILA SE u Sarajevo!

Nakon što je rekla šta je imala, Marija je napustila vilu sa rečima "Hvala vam produkcijo, ja sam svoju misiju obavila".

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija