• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

14:07

PLATIĆE 2 MILIONA DA JOJ SKINE NEVINOST! Imućan mladić PRISTANE NA SVE samo da Ivani bude PRVI!

Rijaliti

PLATIĆE 2 MILIONA DA JOJ SKINE NEVINOST! Imućan mladić PRISTANE NA SVE samo da Ivani bude PRVI!

Podeli vest

Mnogo mu se sviđa učesnica Parova!

Prva rijaliti devica Ivana Mitrović svašta je isprobala u zabavno-humorističkom programu "Parovi", ali još uvek nije iskusila čari se*sa, pa ih dugo priželjkuje.

ŽESTOK OBRAČUN! Bivša učesnica Parova otkrila da je Atina Ferari ORALNO ZADOVOLJAVALA NJENOG MUŽA, IMA POLNU POLEST - ŠOK!

Karatistinja je mesecima unazad zaljubljena u Milutina Radosavljevića, pa je na sve spremna radi njegove pažnje. Ivana je par puta završila sa svojom simpatijom u toaletu gde su radili "bezobrazne" radnje, ali nije bilo čistog se*sa.

Foto: happy tv printscreen

Mitrovićeva u osmoj sezoni ima samo jedan cilj - a to je da konačno uradi sa Milijem ono o čemu je dugo maštala, pa želi da joj on skine nevinost. Nedavno je na zvaničnom "Instagram" nalogu stiglo jedno pismo upućeno Ivani. Jedan čovek je spreman da da 2.000.000 dinara kako bi joj on bio prvi.

ULAZI U "PAROVE" - BOMBA! Uskoro u vili nastaje HAOS - OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI! Obračun sa LJUBAVNICOM?!

- Zdravo produkcijo. Imam 31. godinu, i nikada nisam iskusio pravu ljubav. Žene su me varale, lagale i iskorišćavale za novac. Moj otac drži jednu ozbiljnu kompaniju pa me često saleću sponzoruše. U početku su bile interesantne, ali sada su potrošna roba. Kada dobro razmislim shvatam da mi je potrebna žena kojoj ću biti jedini, iskrena dama koja će me poštovati. Gledao sam Parove i uočio malu Ivanu Mitrović. Devojka jeste čudna zbog lošeg detinjstva, ali njena iskernost se prosto oseća i vidi. Siguran sam da je nevina, ja bih voleo da joj budem prvi. Spreman sam na sve radi njene pažnje. Želim da je oženim, ako treba paltiću i 2.000.000 samo me povežite sa njom - zahtevao je mladić, koji je pored ove poruke, poslao i svoju sliku.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija