• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K. - A. S.

18.05.2020

06:55

RASPISANA POTERNICA ZA MILJANOM KULIĆ! Rijaliti zvezda napala majku MARIJU iako joj je zabranjeno da joj priđe! PRETI JOJ KAZNA ZATVORA, a evo kakva sudbina čeka malog Željka...

Rijaliti

RASPISANA POTERNICA ZA MILJANOM KULIĆ! Rijaliti zvezda napala majku MARIJU iako joj je zabranjeno da joj priđe! PRETI JOJ KAZNA ZATVORA, a evo kakva sudbina čeka malog Željka...

Podeli vest

Krije se...

Za Miljanom Kulić raspisana je poternica jer je prekršila meru zabrane prilaska svojoj majci Mariji! Niška policija intenzivno traga za rijaliti zvezdom, koja je u subotu uveče upala u porodični dom u Nišu i pretila Mariji, a zatim pobegla u nepoznatom pravcu.

Tražila pare za kocku

7. maja

je Miljana pretukla svoju majku Mariju

Miljani sada preti kazna do 60 dana zatvora jer se oglušila o odluku suda od 7. maja, prema kojoj 30 dana nije smela da priđe starijoj Kulićevoj.

- Miljana se u subotu uveče, i pored zabrane prilaska, pojavila u domu Kulićevih i počela da viče i baca stvari. Tražila je novac za kocku, pa se posvađala s majkom Marijom. Urlale su jedna na drugu, a onda je Miljana fizički nasrnula na Mariju. Nesrećnoj ženi je od stresa pozlilo, pa je pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nije imala drugo rešenje - priča naš sagovornik upućen u slučaj.

Problematična Nišlijka je zatim pobegla iz kuće pre nego što je stigla policija.

Foto: Printscreen You Tube

- Potraga za njom još traje. Policija je tražila Miljanu na svim poznatim adresama, ali je nisu našli, pa pretpostavljaju da se sklonila kod nekog prijatelja. Čim bude uhapšena, biće odvedena kod sudije za prekršaje i preti joj kazna zatvora do 60 dana. Kako u Nišu nema ženskih zatvora, Miljana će kaznu najverovatnije služiti u ženskom zatvoru u Požarevcu - kaže naš sagovornik, i dodaje da je Marija prethodne dve nedelje prolazila kroz pakao zbog ćerke:

Foto: printscreen/tvpink

- Miljana je nedavno iznajmila stan u Nišu, ali je nastavila da upada u porodični dom i uznemirava majku. Svaki put je Mariji tražila novac za kocku, kao i 7. maja kada su se žestoko posvađale, pa su intervenisale policija i Hitna pomoć. Pošto Miljana nije psihički dobro, porodica je na sve načine pokušavala da je urazumi, ali ništa nije vredelo. Marija nije želela da je prijavljuje policiji jer je svesna da će joj ćerka završiti iza rešetaka. Gledala joj je kroz prste, sve dok u subotu nije prevršila svaku meru.

Sudbina malog Željka

Naš sagovornik kaže da je sada pitanje ko će ubuduće brinuti o Miljaninom sinu Željku.

- S obzirom na to da je Miljana majka maloletnog deteta i da joj preti zatvor, o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad. Na toj ustanovi je da odluči šta će biti sa malim Željkom, koji u avgustu puni dve godine, kao i da li je mlađa Kulićeva sposobna da se o njemu stara - objašnjava naš izvor.

Više o RIJALITIJU možete pročitati OVDE.

Marija: Pukla je zbog novih lekova

Marija Kulić kaže da je njena ćerka Miljana počela da puca kad joj je psihijatar promenio terapiju.
- Pre nekog vremena doktor joj je propisao nove lekove, a ona se još nije navikla na njih. Psihički je veoma loše, pa zato se tako ponaša. Nadam se da će terapija uskoro početi da deluje i da će se sve rešiti - poručila je starija Kulićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZZ

pre 3 godine

nije ona luda .. ona je bezobrazna .. tu nema leka ..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija