• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2020

11:27

GASTOZOV DRUG JE BIO ZADUŽEN ZA VERENIČKI PRSTEN? Luni je DVA PUTA propala VERIDBA sa NJIM, a evo šta je sada OTKRILA! (VIDEO)

Rijaliti

GASTOZOV DRUG JE BIO ZADUŽEN ZA VERENIČKI PRSTEN? Luni je DVA PUTA propala VERIDBA sa NJIM, a evo šta je sada OTKRILA! (VIDEO)

Podeli vest

Otvorila dušu!

Luna Đogani je razgovarala sa Anom Korać i Davidom Dragojević o veridbi sa Markom MIljkovićem, te je otkrila da je do sada trebala biti verena tri puta za Miljkovića, ali je sve propadalo zbog njenih laži, kao i poslednji put kada se radilo o prevari sa Gastozom.

Foto: TV Pink printscreen, Printscreen Tv Happy

Luna je istakla i da je Gastozov drug, koji je bio u "Zadruzi 3" Mlađan Jovanović, bio posrednik preko kog je verenički prsten bio naručen. 

Marko se UZBUDIO pored Lune - Nije mogao da se OBUZDA - ŠOK SLIKE (VIDEO+FOTO)

 

Foto: printscreen/tvpink

- Ja nisam od njega saznala, ja nemam pojma, ali mi smo se u međuvremenu raskantali. A on je preko Mlađinog druga naručio. Sve se poklopilo da se to ne desi. Virus, Mlađa više ne dolazi, sad da ne pričam. Poklopio se virus, raskid, prsla sam kad sam to saznala - rekla je Luna.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija