• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

17:24

(FOTO) MILJANA I ZOLA ZAJEDNO! Palo pomirenje - uključili se u LAJV, pričali o SVADBI! On je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Rijaliti

(FOTO) MILJANA I ZOLA ZAJEDNO! Palo pomirenje - uključili se u LAJV, pričali o SVADBI! On je NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Podeli vest

Nije ga bilo od raskida, a sada je izgleda ponovo sve u redu!

O burnom raskidu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole dugo se pričalo. Rijaliti igračica ostavila je svog partnera zato što ga je uhvatila kako se drogira.

RASPISANA POTERNICA ZA MILJANOM KULIĆ! Rijaliti zvezda napala majku MARIJU iako joj je zabranjeno da joj priđe! PRETI JOJ KAZNA ZATVORA, a evo kakva sudbina čeka malog Željka...

Od tada je prošlo skoro mesec dana, a od Zole nije bilo ni traga ni glasa, sve do danas, kada su se uključili zajedno u lajv putem Instagrama.

Oni su razgovarali o svakodnevnom životu, njihovom izgledu, danima u karantinu, malom Željku...

- Šta radiš? Jesi li ti to smršala? Vidim na Instagramu da treniraš u fulu - pitao je Čolić svoju bivšu, a ona mu je odgovorila.

- Izašla sam do kafića, pa posle idem po dete. Malo sam samo smršala. Šta radiš ti? - rekla je Miksi sa osmehom.

DA LI GA PREPOZNAJETE? Danas je jedan od OMILJENIH RIJALITI VODITELJA, a kao dete je izgledao OVAKO! (FOTO)

- Tražim nekog ličnog trenera, da i ja napravim savršenstvo od svog tela - dvosmislen je bio Čolićev odgovor, a Kulićeva mu je dobacila da bi "prvo morao da počne od glave".

- Vidiš kakav sam, neošišan, neobrijan, nikakav - nastavio je Zola, a Miljana nije popuštala pa mu je dobacila da je dobar kakav inače zna da bude.

Foto: instagram/miljanicakulic

Pre nego što se Zola uključio u lajv, Miksi je sa pratiocima raspravljala za koga bi trebalo da se uda, pa je tu temu nastavila i u razgovoru sa doskorašnjim momkom.

- Zola šta ti misliš za koga da se udam? Evo ti tri opcije koje smo do sada pominjali: Mensur Ajdarpašić, Stefan Karić ili Lepi Mića? - pitala ga je ona.

- Možeš se ti udati za koga god hoćeš, ali znaš gde te srce vuče. Ovamo! Imaš li nešto da mi poručiš? Što si me dodala, pa sad pričaš sama? Sad ću ja da dođem tu kod tebe u lokal - peckao ju je Zola, a onda se nadovezao na priču o njenoj udaji:

- Hoću li ja biti na toj svadbi? Zamisli trenutak kada treba da kažeš "da", i onda pogledaš u mene, pa se predomisliš - nastavio je Zola da je provocira. 

Foto: instagram/miljanicakulic

Nakon toga, razgovor su priveli kraju. Di-džej je otišao, kako kaže, nešto da završi, pa ju je pozdravio.

- Čujemo se Miksi - pozdravio ju je Čolić, a ona je rekla:

- Čućemo se, ali samo na lajvu - poručila je Miksi.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite ovde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zola Dj Panj

pre 3 godine

Miljana hajde sad odgalopiraj da posaljes novac. Srce te vuce pa onda zavuci malo dublje ruku u novcanik Bosa je bolesna posalji vidis da sam sav zarastao i gladan spavam u Bosinoj haljini Ha ha ha ha ?

Bosa od Dervente

pre 3 godine

MILJOOOOOO POSALJIIIIII NOVAC NEMAM CIGARA DROGE GLADAN SAM OOOOOOOO MILJOOOOOOOO IDI PODIGNI SA STEDNE KNJIZICE OOOOOOO MILJOOOOOOOO

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija