• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Happy tv

21.05.2020

14:27

NEKA DOĐE ADVOKAT, ČEKAM GA RAŠIRENIH RUKU! Milijana i Milojko na KORAK DO RAZVODA!

Rijaliti

NEKA DOĐE ADVOKAT, ČEKAM GA RAŠIRENIH RUKU! Milijana i Milojko na KORAK DO RAZVODA!

Podeli vest

Milijana i Milojko Božić trenutno uopšte nisu u dobrim odnosima, što je što se njihovih rijaliti cimera tiče - velika sramota, jer nije baš mnogo prošlo od gala svadbene ceremonije. Mlada Pilatovićka tokom današnjeg dana u vili "Parova" čk je i tražila advokata "jer supruga više ne može da trpi"

Starac Milojko ga, pak, strpljivo čeka, siguran u svoju odluku. 

(FOTO) LIDIJA VUKIĆEVIĆ POTPUNO GOLA! Glumica se skinula, OKRENULA GU*U, muškarci ne znaju GDE PRE DA GLEDAJU!

"LIČNO SAM GA IZBACIO..." Oglasio se Željko Mitrović o ZADRUZI I NASILJU - Instagram IZGOREO nakon ove OBJAVE (VIDEO)

 - Ja želim odmah sad da se razvedem od MIlojka. Hoću da se rešim bede i oslobodim stresa. Ne mogu se nervirati svaki Božiji dan zbog njega. Želim da skinem taj teret sa grbače i otarasim ga se, barem neću biti kriva ni za šta -  rekla je ona. 

 - Neka dođe više taj advokat, čekam ga i ja raširenih ruku -  dodao je Milojko. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija