• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2020

10:17

ON MI JE MAKRO! ŠOK priznanje Dragane Mitar u PROGRAMU UŽIVO! Evo šta znači da je "KUPLJENA" od Fetića! (VIDEO)

Rijaliti

ON MI JE MAKRO! ŠOK priznanje Dragane Mitar u PROGRAMU UŽIVO! Evo šta znači da je "KUPLJENA" od Fetića! (VIDEO)

Podeli vest

Neće više da ćuti!

Zadrugari su imali priliku da vide i strast Dragane Mitar i Edisa Fetića, nakon što su odlučili da stave tačku na svoju aferu. Dok je trajao video materijal Dragana je sve vreme držala ruku preko lice, zbog srama i blama koji je osetila u tom trenutku.

Ono što je svima zaparalo uši jeste to što je Fetić Dragani poručio da je ona "kupljena".

Foto: printscreen

- Ne znam stvarno to se on šali i sprda se sa tom rečenicom, ja sam to prvi put čula od njega, on mi je makro, daleko bilo. Ja sam tu reč čula od njega i on se sprda, ja sam rešila da sve okrenem na sprdnju, to sam videla od Janjuša i meni je to super. To moraš njega da pitaš šta to znači! Znam šta to znači napolju, ništa crno i nisam shvatila ozbiljno - rekla je Dragana.

(VIDEO) SKANDAL! MILJKOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI! Prikazan video kako je OPSOVAO Anabelu, a onda je Luna POBEGLA od blama! Zadrugari čuli kako je Đoganijeva u HISTERIJI vređala OCA GAGIJA!

 

- Mi smo se definitivno razišli, to su repovi koje vučemo dalje. Tara odmah pominje belo roblje, to kad je neko negativan on je negativan! Ja sam rekao da je kupljena emocijama i ljubavlju, to što nemamo budućnost, to je dovelo do toga da se rastavimo. Evo, ona opet ćuti, to je radila i napolju. Ona mora da kaže sve što joj smeta, pa makar i na njenu štetu. A ne da ćuti, ćuti, pa napravi sr*nje. Bog nam je dao razum i govor, da kažemo - dodao je Fetić.

Foto: TV Pink printscreen

Lepi Mića je potom ustao za crnim stolom i izneo svoje mišljenje, isticajući da reč "kupovina" je olako shvaćena. Dragana je potom ustala i rekla da zna šta znači to, ali da ne želi da priča.

- Ja u njegovom pogledu i stisku znam šta i kako. To njegovo pokajanje nije iskreno. Prošle godine je bilo oko te neke nepravde, to nikada ne može da se istera do kraja - rekla je Dragana.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija