• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

20:30

TROVALA ME! Miljković URLAO IZ PETNIH ŽILA na Lunu, pokušao da se opravda, ona ga dokusurila: NAPOLJU JE MOGAO DA ME BIJE I TUČE! (VIDEO)

Rijaliti

TROVALA ME! Miljković URLAO IZ PETNIH ŽILA na Lunu, pokušao da se opravda, ona ga dokusurila: NAPOLJU JE MOGAO DA ME BIJE I TUČE! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo je sve ostavilo u šoku.

Zadrugari su tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" pokrenuli temu i o tome kako se Marko Miljković ophodio prema Luni Đogani tokom prošle žurke, kada je pevačica doživela nervni slom i napad ljubomore zbog Jelene Pešić.

NAKAZO SA VEŠTAČKOM KOSOM! Učesnice PAROVA ZARATILE, sve odzvanjalo od njihove svađe - BRUTALNE PROZIVKE!

 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljković, želeći da opravda svoj agresivan nastup o kom su i prethodne noći govorili, zaurlao je iz petnih žila.

- Ona je mene trovala, kljucala mozak, to što nije vredelo: ,,Oko, oko", dosta više vašim glupavim manipulacijama. Bio sam jako smiren i tepao sam joj, dok me je ovde osuđivala! - urlao je Miljković.

VRELO, VRELIJE! Nakon fotke BEZ BRUSHALTERA, Soraja završila i BEZ GAĆICA! Komentari PLJUŠTE, nude joj NOVAC I POKLONE

- Ovde niko nikoga ne osuđuje! Da je nisu izvukli ovako... Izgledalo je kao nasilje, zapitala sam se šta bi bilo da nije na nacionalnoj frekvenciji, jer ja sam, ne znam, ona ruka na ustima je izgledalo strašno! Ja sam dobijala batine, bila je slična priča! Ja sam se zapitala kako bi sve to bilo... - dobacila je Iva Grgurić.

- Napolju smo imali ovako hiljadu puta, napolju je mogao da me tuče, da me bije, da me baci kroz prozor - pokuša je da opravda Luna Marka.

Foto: TV Pink printscreen

- Onda je i Gagi bio nasilan prema njoj! - dobacio je Stefan Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljno o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija