• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

21:11

ŠOK! Miljković BRANIO Pešićevu pred Lunom, ona HOĆE DA PUKNE, a onda je usledilo Jeleno priznanje: ZALJUBLJENA SAM! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK! Miljković BRANIO Pešićevu pred Lunom, ona HOĆE DA PUKNE, a onda je usledilo Jeleno priznanje: ZALJUBLJENA SAM! (VIDEO)

Podeli vest

Novi problemi.

Jelena Pešić i Luna Đogani vodile su rat za crnim stolom zbog odnosa sa Markom Miljkovićem i Anabelom Atijas i to sve zbog toga što Đoganijeva ne može da se pomiri sa tim što su njen dečko i Pešićeva bili bliski.

TROVALA ME! Miljković URLAO IZ PETNIH ŽILA na Lunu, pokušao da se opravda, ona ga dokusurila: NAPOLJU JE MOGAO DA ME BIJE I TUČE! (VIDEO)

- Ti kada si ušla, ja sam ti rekla da si labilna, ti si se ljutila, iako si sama to rekla! Ja mislim da ti sve to dozvoljavaš - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink printscreen

- Ona je samo podložena manipulaciji, tačka i kraj! Gagijev brat je umro isto od toga i meni je grozno da se na to udara! - rekla je Anabela Mimi Živković, koja je potencirala na Jeleninu tešku životnu priču sa bratom Pecom.

- Ja moram da se obratim gledaocima i tebi Luna. Kada si ti došla, ja sam mogla da provociram, jer sam znala slabe tačke, da se bavim sa vama, ali ja to nisam uradila, ja sam se sklonila. Da li sam ja trebala da priđem tebi i da se posavetujem kako da se sklonim od zauzetog muškarca? - odbrusila je Pešićeva.

(FOTO) SVI SU SE PODSMEVALI SEKI ALEKSIĆ ZBOG OVOGA! A sada je konačno stigao NJEN ODGOVOR!

- On nije bio zauzet, to niko nije znao! Devojka ništa nije kriva - dobacila je Atijasova.

Foto: TV Pink printscreen

- Ti sumnjaš u Marka, ali ne i u mene! - razotkrila je Jelena.

- Luna, prestani to da radiš, ako ne poštuješ to što nisam prekinuo odnos sa njom, ne znam šta sada hoćeš? Može da komentariše - govorio je nepovezano Miljković braneći Jelenu.

- Onda nemoj ni drugima da odgovaraš, ako ne radiš to i sa njom! Ja sam ti obećala da neću, ali ovo je bilo u subotu, onda ćuti svima - i Mići i Đedoviću, ja znam, on se slaže sa njom! - uzvratila je Luna.

Foto: TV Pink printscreen

Nakon svega ovoga Đoganijevu je sačekalo priznanje Pešićeve da je zaljubljena. 

- Marko je saglasan sa mnom! Ona nije ljuta na mene, već na njega! Ja želim da se obratim, ja sam zaljubljena, povređena, u depresiji sam, ne pominjite me i ne zasmejavajte me. Toliko - rekla je Jelena.

U video-prilogu pogledajte detaljanije o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17