• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

15:50

DRAMA ĐOGANIJEVIH! Gagi pokušao da UNIŠTI Anabelu, rekao da su decu ČUVALE DADILJE, a onda ga je Atijasova ŽESTOKO POKOPALA! (VIDEO)

Rijaliti

DRAMA ĐOGANIJEVIH! Gagi pokušao da UNIŠTI Anabelu, rekao da su decu ČUVALE DADILJE, a onda ga je Atijasova ŽESTOKO POKOPALA! (VIDEO)

Podeli vest

Nove svađe, novi argumenti.

U Beloj kući je tokom noći održana emisija "Igra istine" kada je Jovana Tomić Matora postavila pitanje Gagiju Đoganiju, od strane Jovane Tomić Matore.

LUNA JE BILA PRIVOĐENA? Đoganijeva nije mogla više da ćuti, sa KNEDLOM U GRLU REKLA: "JA SAM SAUČESNIK, STAVILI SU MI LISICE"! (VIDEO)

- Gde misliš da je Anabela napravila greške i po čemu je lošiji roditelj od tebe? Pričao si o lošem vaspitanju u klipu, to si rekao u monologu - pitala je Jovana Gagija. 

- Dok je Luna bila u "Zadruzi", ne želim da budem surov, kazaću u blažoj varijatni... Kad je Luna htela da uđe u "Zadrugu 1", šta se dešavalo... Te 2017., mislim da je mnogo nas pojeo rijaliti. Kad je Luna ušla u "Zadrugu 1", više se posvetila rijalitiju(Anabela), zapostavila je decu kao roditelj...Kad smo se razveli, kad je ušla u prvu vezu sa Mladenom... Šta ja znam, bila je više posvećena svojim dečkićima, deca su više bila kod dadilja - pričao je Đogani.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja nikad nisam imala dadilju - rekla je začuđeno Luna.

- Meni lično nije nikada bila tu. Nedovoljno. Kad je raskidala, ja sam osećao da su bili bolni raskidi. Sa Mladenom je bila godinu dana, sve u svemu, mislim da nije bila dovoljno pored dece, to je to, a kažem, momenat gde je zapostavila decu, to je kad je počeo rijaliti 2017. - nastavio je Gagi.

- Dadilje su čuvale decu jer sam ja radila - uzvratila je Anabela.

OBRUKAO SE KAO NIKO DO SADA! Gagi Đogani NE ZNA PREZIME SVOJE DEVOJKE, progovorio o ŽENIDBI, a onda priznao i da je na KVARNO UŠLA U ZADRUGU! - ŠOK!

- Ja baš ne mislim da on misli da je loša majka, nego hoće da je povredi. Sve možeš da joj kažeš, ali ne da je loša majka. I mene boli kad kaže da si ti loš za neke stvari, ali to ona govori sa argumentima. Za mene si najbolji tata, ali moraš da priznaš da iznosi argumente. Što se tih momaka tiče, Mladen je bio često sa nama, Sašu nikad nisam videla kod nas. I šta je tu ružno? Bila je u vezi. Nina je stalno bila sa mamom kad je bila sa Saletom, ja sam bila u svom svetu, sa drugaricama, sa Anastasijom. Ne treba da se takmičite, vi ste za mene najbolji - govorila je Luna Gagiju.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja ne tražim da biraš, ali ponašaj se isto. Za njega si juče skočila, za mene nisi. Želim da vidim da imaš isti instikt - rekla je Anabela.

- Ja sam hteo da rešimo odnos, ali ona nije bila raspoložena - rekao je Gagi.

- Uzimao si pare od mene, od brata, od Nađe, od Milene... I sad je frka da se sazna da si od mene - rekla je Anabela.

- A ti ćeš Anabela dugo čekati da te Luna pohvali - dodao je Gagi.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija