• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

11:56

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O NAPADIMA U BOLNICI:  Hejteri, retardirane osobe, skinite mi se sa GRBAČE, da se ne bih OZBILJNO...

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O NAPADIMA U BOLNICI: Hejteri, retardirane osobe, skinite mi se sa GRBAČE, da se ne bih OZBILJNO...

Podeli vest

Kristijan Golubović, koji je nedavno izašao iz zatvora posle osam godina i odah potpisao ugovor o ulasku u rijaliti, odgovorio je na društvenoj mreži na prozivke da je poznanika preko reda odveo kod lekara

On je prvo objasnio da je sve počelo kada je imao koksaki virus i kada je upoznao pojedino medicinsko osoblje, s kojim se, kako kaže, ovog puta samo slikao i nije od njih tražio vezu.

SPREMITE SE ZA POTPUNI HAOS! Svi LJUBAVNICI Lune Đogani ULAZE U ZADRUGU 4?! Sloba, Marko i Gastoz pod ISTIM KROVOM! A evo koliko im je HONORAR!

(VIDEO) VRELA AKCIJA! LUNA ZAJAHALA MARKA, priredila mu NESVAKIDAŠNJI UGOĐAJ, a onda se desilo OVO!

 - Ovaj put je najgore. Kada iz najnormalnijih i osnovnih ljudskih potreba, sa legalno overenim uputom u specijalističku bolnicu, povedete oca svog dobrog i velikog prijatelja sa dalekog juga Srbije uz prisustvo jako brižne ćerke i sina (a ne nekih mafijaša) našli su se najogavniji hejteri klevetaši da izvrnu priču o jednom običnom slučaju humanog spasavanja zdravlja, čak i života (baš u ovom slučaju) i serviraju narodu kojekakve gnusne laži koje nemaju nikakve veze sa istinom, te kažu: "Kristijan je preko veze ubacio nekog svog i time ponizio druge pacijente koji su pošteno čekali na svoj red za prijem i pregled kod lekara!". Au bogati? Do juče narko diler i robijaš ima toliki legitimitet da dobije toliku privilegiju i "ubacuje svoje ljude" u tu bolnicu s tim da navedenog doktora niti zna, niti poznaje, pa narode pitam vas da li je to moguće? -  počeo je sa objašnjenjem Golubović. na svom Fejsbuk profilu.

Foto: printscreen

- U mom slučaju i kada činim najhumanija dela za ljude ili životinje - a to je, složićete se, spasavanje njihovog zdravlja i života, uvek se aktiviraju neki zlonamerni maloumnici da zlom i lažima unakarade tako veliku i važnu stvar, obavezu svakog iole normalnog čoveka. Pa u ovom slučaju vidno mešaju i politiku, kako bi preko strašnog kriminalca (mene) blatili svoje političke neistomišljenike? Dokle ide gad u svojim gnusnim izmišljotinama, kada mu ni ljudski život rođenih osoba nije važna da postigne, minimalne, nazovimo ih, političke poene? Sačuvaj me ti bože!" pita se Kristijan.

"Da, tačno je ovo. Nespavajući celu noć, jako zabrinut za život oca svog dobrog prijatelja sam odlučio da ga lično dovedem u najbolju kliniku za vaskularne bolesti sa uputom koji je legitimnim putem izdat iz opšte bolnice sa juga Srbije. Prošavši sve obavezne procedure ispred same bolnice u koju nisam mogao kao civil da uđem nikako, zamolio sam obezbeđenje klinike da nam posude invalidska kolica jer se čovek osećao jako loše i nije mogao da se kreće pomoću štaka. Njegova brižna ćerka je priložila svu potrebnu dokumentaciju o hitnom prijemu pacijenta kome je život u velikoj opasnosti. Tokom kraćeg pregleda i duže procedure hitnog prijema u bolnicu, ja sam sreo mnoge lekare i medicinsko osoblje koje sam davno sreo. Sa nekim od njih sam se slikao i pozdravio, a dotičnog doktora ne poznajem (sem iz priča sa televizije). Dakle, potpuna neistina je da sam ja nekoga svoga, preko nekoga moga ubacio preko reda u kliniku. Zato hejteri, zlonamernici, retardirane osobe, skinite mi se više sa grbače i ne mešajte ljude koje ne poznajem u vaše političke igrice, da se ne bih ozbiljno naljutio na nekog od vas", završio je veoma ljuto Golubović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija