• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2020

09:45

MAJA PROGOVORILA O SVIM POLJUPCIMA SA JANJUŠEM! Evo gde su se sve LJUBILI - nije samo u GARDEROBERU! (VIDEO)

Rijaliti

MAJA PROGOVORILA O SVIM POLJUPCIMA SA JANJUŠEM! Evo gde su se sve LJUBILI - nije samo u GARDEROBERU! (VIDEO)

Podeli vest

Raskrinkala ga pred svima!

U toku emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile su ispitivali Maju Marinković o njenoj aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Da li si ti igranjem prstićima otišla najdalje sa Janjušem ili je to neka druga? - glasilo je pitanje za Maju.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja mogu da pričam samo u svoje ime, on je sve rekao sam. Konkretno što se tiče Ane, nikada mi nije rekao da je imao nešto sa njom, ja sam njoj dobacila za stepenice, on mi je rekao ironično da ćutim i ćuškao me je, a što se tiče Šopićke, za dva prstića ovde, jedan napolju. Sad ne znam na koga je mislio. Rekao je u smilu, kad se posvađao sa Ivanom, kada sam se ja posvađala sa Stefanom, tu se ubacila Iva, on je njoj dobacio gospođica prstić, ja sam ga pitala šta je bilo. On je rekao da je jedna osoba ovde, a da je druga osoba izašla, tako sam ja razumela. Ja sam rekla svoje šta smo imali. Verovatno je kod njega samo sprdnja - odgovorila je Maja.

- Zašto se bojiš da se razvedeš i budeš sa Majom? - glasilo je pitanje.

- Ja ću izdržati još mesec i po dana. Nikada se neću razvesti i nikada neću biti sa Majom! - rekao je Janjuš.

ANABELA I MARKO ZAVRŠILI ZAJEDNO U WC-U! Šok scena - pogledajte šta je Miljković URADIO! Vrlo NEPRIJATNO (VIDEO)

- On nikada nema odgovore! On je bio sa mnom, nažalost, pričao je da će da se razvede! Ja se ne ponosim time, ali je tako, žao mi je - dobacila je Maja.

Foto: TV Pink printscreen

- Ne mislim da je moja krivica manja, smatram da sam dosta kriva, ja sam vrlo dobro znala da je on oženjen čovek, nisam ušla kao nezrela klinka. Kajem se i stidim se, prihvatiću svaku vrstu kritiku. Da li sam želela da ga razvedem? Ne, on je sam potencirao na tome. Htela sam da postignem da ne budem više lažov - rekla je Maja, a onda je dodala kada i gde se poljubila sa Janjušem.

- Ljubili smo se u garderoberu, stigla je slika za Novu godinu, tek tad, zagrlio me je i poljubio. Kada sam slagala to za Karića, ljubili smo se kada smo išli na Zadrugoviziju, kada smo nastupali zajedno. Kod mene kada su ugašena svetla, uzme medu i ono gleda kao na klipu, možda je čak bilo i u ekonomskom kada kamere nisu bile u našem pravcu - odgovorila je Maja.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija