• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

25.05.2020

14:17

IZBAČENA IZ ZADRUGE, a još se NIJE OGLASILA! Informer.rs saznaje gde se zadrugarka TRENUTNO NALAZI - nema ni TELEFON!

Rijaliti

IZBAČENA IZ ZADRUGE, a još se NIJE OGLASILA! Informer.rs saznaje gde se zadrugarka TRENUTNO NALAZI - nema ni TELEFON!

Podeli vest

Svi su se pitali gde je!

Plesačica iz Podgorice, Nina Babić je sinoć napustila "Zadrugu 3" sa 47% glasova publike. 

PRIČA SE DA NINA NIJE SA ATIJASOM I BLANKICOM! Isplivao PRIVATNI SNIMAK - evo šta rade! Sada je jasno gde je ĐOGANIJEVA! (VIDEO)

FANOVI IM UNIŠTILI VEZU? Majka Nine Babić PRESEKLA ćerkine odnose sa MLAĐOM - Zadrugar se pojavio u ŠTIKLAMA! ŠOK FOTKE KRUŽE INTERNETOM!

Od tada se nije oglašavala, a kako smo saznali, nema telefon uz sebe.

Foto: Printscreen You Tube

Ipak portal Informer.rs otkrio je preko nekadašnje zadrugarke koja je u dobrim odnosima sa njom da se Nina nalazi kod brata u Čačku. 

''MOJ DRUG NAM PROVODADŽIŠE'' Mlađa se pravda ZBOG POLJUPCA SA NATAŠOM RADAN! Evo šta zna o AFERI Lune i Gastoza

Foto: Printscreen You Tube

- Nina se nalazi kod brata u Čačku, njena majka je učinila sve kako bi se postarala da on dođe po nju, a ne Mlađa kog je blokirala. Ninina majka je bila u super odnosima sa Mirkom, on je sredio da brat dođe pre nego što je ušao. Čak ni Mlađa nema njen broj telefona, ne znam kako će se čuti - rekla je nekadašnja zadrugarka koja je htela da ostane anonimna iz više razloga.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija