• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

15:59

POSLALA MU RASKREČENU VAG*NU! Kristijan šokirao priznanjem - MOŽE OTAC DA JOJ BUDE! Tek punoletna - HTEO SAM DA JE PRIJAVIM!

Rijaliti

POSLALA MU RASKREČENU VAG*NU! Kristijan šokirao priznanjem - MOŽE OTAC DA JOJ BUDE! Tek punoletna - HTEO SAM DA JE PRIJAVIM!

Podeli vest

Doživeo neprijatnost!

Budući zadrugar Kristijan Golubović je bio gost kod Sanje Marinković u emisiji ''Magazin in''. Društvo u emisiji mu je pravila Stanija Dobrojević sa kojom ima i više nego interesantnu prošlost koja datira dok je bila aktuelna ''Farma''.

PRVA SLIKA POSLE IZBACIVANJA! Napustila "Zadrugu", evo ko ju je SAČEKAO! Viđena u NJEGOVOM DRUŠTVU - osvanula poruka na Instagramu (FOTO)

PRIČA SE DA NINA NIJE SA ATIJASOM I BLANKICOM! Isplivao PRIVATNI SNIMAK - evo šta rade! Sada je jasno gde je ĐOGANIJEVA! (VIDEO)

Foto: tv pink printscreen

OVA ZADRUGARKA JE NOVI VOĐA! Ninu će PROKLINJATI bivši cimeri! ZABIBERILA IM ČORBU! Podela budžeta će biti HAOTIČNA! (FOTO)

Golubović je u jednom trenutku otkrio da je i dalje vrlo poželjan kod žena, ali da mu smeta kada mu putem društvenih mreža stignu fotogafije genitalija devojaka kojima može otac da bude.

Foto: printscreen You Tube Glamur TV HAPPY

- Klinke mi stalno na Fejsu šalju fotografije raskrečenih vagina. Među njima je bila i jedna koja je rođena 2000. godine. Hteo sam da zovem policiju i da je prijavim - rekao je Golubović koji je zahvalan što ima suprugu Ivanu koja je kako i sam kaže drugačija od svih žena sa kojima je bio.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

kristijan je nacisto prolupaoo on vise nezna staa prica hoce prostor da je neki stih

Rade

pre 3 godine

Budala ne opevana, diže sebi cenu, i laže čim zine ! ! ! ! !

Petar Golemi

pre 3 godine

Au Kiki, ti jesi spavao sa Stanijom ali ...da nije malo blesavo da tebi klinke salju slike kada to mladi momci delju...sto bi rekli sve u svoje vreme...

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija