• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2020

20:45

MINA SE OBRATILA MENSUROVOJ PORODICI! Stala ispred KAMERE - poručila im OVO! A oči pune SUZA: "Još sam DETE, ali za svojih 20 godina..." (VIDEO)

Rijaliti

MINA SE OBRATILA MENSUROVOJ PORODICI! Stala ispred KAMERE - poručila im OVO! A oči pune SUZA: "Još sam DETE, ali za svojih 20 godina..." (VIDEO)

Podeli vest

Teško joj je!

Nakon razgovora sa Mensurom Ajdarpašićem, Mina je otišla do statue Džastina Bibera, a onda se obratila u kameru.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

POSLE SVAKE SVAĐE SA MARKOM, ZVALA JE GASTOZA! Otkriveni ŠOK detalji odnosa Lune i Marinkovića: "Sve je ISTINA, viđali su se, imali su svoje štekove..."

- Ja sam jednim delom kriva za ovaj rastanak i gubitak njegovih emocija prema meni. Mnogo mi je teško. Zaboravljam šta je realnost. Krivo mi je i što njegov brat Ardijan gleda na ovo ovako. Krivo mi je i što sam mu šamar udarila. Smatram da treba da se da još jedna šansa... Volela bih da se vrati onaj prvi mesec, kada smo bili jedno i kada nismo dali jedno na drugo. Imam utisak da mi se vreća karma - govorila je Mina, pa nastavila:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ja sam dete još, ali za svojih 20 godina nisam imala boljeg dečka, on je muškarac za poželeti. Ni od jednog muškarca nisam imala takvu ljubav. On je nečiji sin, ja sam nečija ćerka. Želim da se izvinim celoj njegovoj porodici, naročito njegovom bratu i majci. I te kako imam stvari da pokažem. Pokajala sam se. Nadam se da će mi moji oprostiti i da neće ići pognute glave. Tek sad shvatam šta je porodica i da su prijatelji prolazni. Ponosna sam što sam imala ovakvog dečka što ga ljudi toliko vole. Obraćam se Mensurovoj podršci, obećavam vam da više nećete videti nijednu njegovu suzu. I da će gledaoci biti blagi prema meni. Ljubo, ti si mi isto potrebna, pomogala si mi ovde. Očigledno sam ja nestabilna, labilna, bez stava i karaktera. Izvinjavam se svima, oprostite mi ovo. Ja nisam on, on se ohladio - istakla je Vrbaški.

Najnovije vesti iz rijalitija čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Second hand

pre 3 godine

Ti si mlada a toliko si k.te primilaaaaa!!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija