• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/espreso

27.05.2020

07:00

NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 3! Smuvao je zbog OPKLADE I 10.000 evra! Mora da UVERI NACIJU DA JE VOLI - Ne gine mu ZADRUGA 4 ako NE USPE!

Rijaliti

NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 3! Smuvao je zbog OPKLADE I 10.000 evra! Mora da UVERI NACIJU DA JE VOLI - Ne gine mu ZADRUGA 4 ako NE USPE!

Podeli vest

Ona nema pojma da je sve laž!

Filip Đukić i Iva Grgurić su započeli rijaliti vezu, nakon spekulacija na ni jedno ni drugo ne mogu da opstanu bez partnera u rijalitiju, jer su navodno veze u rijalitiju najbolji put do opstanka. Filip je navodno ušao u vezu sa Ivom, zbog opklade vredne 10.000 evra, a cilj mu je da proširi svoj biznis sa tetoviranjem.

POSLALA MU RASKREČENU VAG*NU! Kristijan šokirao priznanjem - MOŽE OTAC DA JOJ BUDE! Tek punoletna - HTEO SAM DA JE PRIJAVIM!

Foto: Printscreen You Tube

- Filip je nakon rijalitija "Farma", svaki dinar zarađen spiskao na noćni život, izlaske, alkohol i stvari koje mu nisu služile ničemu. Njegovi roditelji su ga upozorili, da će, ako tako nastavi, završiti kao prosjak, jer ne zna da racionalno troši novac. Kada je ušao u "Zadrugu", video je da može lepo da zaradi od honorara. Načuli smo da je najmanji nedeljni honorar tamo 400 evra, što znači da neko mesečno može da zaradi minimalno 1.600 evra. Filip je motivisan zaradom ponovo ušao u "Zadrugu", jer smatra da je to najbrži način stizanja do keša. - kaže izvor za pomenute medije.

MLAĐA SE SASTAO SA MARKOVIM NEPRIJATELJIMA! Prvo jutro nakon IZBACIVANJA - Zadrugar OKRUŽEN Miljkovićevim RIVALIMA!

- Smešno je što ljudi misle da će Iva i Filip opstati napolju. Filip se opkladio jedne večeri, da će ako smuva rekordan broj devojaka i sa jednom opstane do kraja dobiti 10.000 evra kao poklon od lika koji je zainteresovan, za saradnju sa njim oko studija za tetoviranje. Žao mi je ove Hrvatice, na nju se obrušilo sve. Mada, smatram da je ona inteligentna i da se buni i svađa sa njim kada primeti nke nelogičnosti u njegovom ponašanju. - kaže izvor i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

- Filipu nije bitno koju će da smuva od devojaka, bitno je samo da smuva. Znam pouzdano da se ni za jednu devojku nije cimao, te su svene u kojima plače nas iskreno nasmejale, jer znamo šta je fora i njegov cilj. Ako ne pobedi u opkladi, moraće opet u "Zadrugu 4" - završava izvor.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija