• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

20:47

SEĆATE SE STANIJINOG DEČKA FILIPA? Ostavila ga jer je BIO PREVIŠE LJUBOMORAN! Danas je VLASNIK FIRME i izgleda OVAKO! (FOTO)

Rijaliti

SEĆATE SE STANIJINOG DEČKA FILIPA? Ostavila ga jer je BIO PREVIŠE LJUBOMORAN! Danas je VLASNIK FIRME i izgleda OVAKO! (FOTO)

Podeli vest

Promenio se!

Bivši maneken Filip Panajotović bio je učesnik 2013. godine rijaliti programa "Farma 4". Takođe, ovaj mladić poznat je i kao bivši dečko starlete Stanije Dobrojević. Stanija i Filip su ljubavnu vezu započeli pred kamerama u okviru rijalitija "Farma 4", a vezu su nastavili i u spoljnom svetu.

IZBAČENA IZ ZADRUGE se konačno OGLASILA! Nakon povratka u REALAN svet PORUČILA OVO - a NE ZNA GDE JOJ SE NALAZI DEČKO!

Foto: printscreen instagram

Međutim, potrajala je samo nekoliko meseci, a u decembru 2013. godine pisalo se u domaćim medijima da se raskid dogodio zbog Filipove ljubomore.Stanija je nakon njihovog raskida bila učesnica u još dva rijalitija, a Filip se povukao iz javnosti.

ALARMANTNO! Svi se RAZBEŽALI PO KUĆI! Zadrugar DIGAO BUNU - Hoće sve da POLOMI PO IMANJU! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram

Na priloženim fotografijama možete videti da se nije mnogo promenio fizički od tada. I dalje je veoma zgodan, jer redovno posećuje teretanu. Filip je u međuvremenu završio fakultet, potom i master studije, a danas je vlasnik firme koja se bavi konditorskom proizvodnjom (kremovi, čokolade, marmelade i sl.).

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija