• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

21:35

''SKINITE MI GA SA GRBAČE...'' Stanija PROZVALA Kristijana - Golubović joj OVO neće oprostiti! Pobedila je ZBOG NJEGA, a sada NE MOŽE DA GA SMISLI!

Rijaliti

''SKINITE MI GA SA GRBAČE...'' Stanija PROZVALA Kristijana - Golubović joj OVO neće oprostiti! Pobedila je ZBOG NJEGA, a sada NE MOŽE DA GA SMISLI!

Podeli vest

Kakav obrt!

Stanija Dobrojević je kako i sama kaže pobedila u rijalitiju Farma tako što joj je Kristijan Golubović pomogao putem glasova. Kasnije su taj novac podelili, a ponovo su se susreli u emisiji kod Ognjena Amidžića. 

FANOVI IM UNIŠTILI VEZU? Majka Nine Babić PRESEKLA ćerkine odnose sa MLAĐOM - Zadrugar se pojavio u ŠTIKLAMA! ŠOK FOTKE KRUŽE INTERNETOM!

Foto: Printscreen TV Pink

ALARMANTNO! Svi se RAZBEŽALI PO KUĆI! Zadrugar DIGAO BUNU - Hoće sve da POLOMI PO IMANJU! (VIDEO)

Golubović je već potpisao ugovor za Zadrugu 4, dok Stanija nije precizirala da li će se naći u Beloj kući u sledećoj sezoni. Na njenom Instagramu u okviru priče se pojavila izjava koja implicira na to da Kristijan nju spominje zbog marketinga.

Foto: Printscreen You Tube

- Skinite mi tog čoveka sa grbače. Pa kampanju, marketing preko nekog drugog, pozdrav - pisalo je između ostalog na storiju.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija