• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2020

11:07

(VIDEO) UHAPŠENI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I MIKI ĐURIČIĆ? Policija im prišla na SALAŠU - isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Rijaliti

(VIDEO) UHAPŠENI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ I MIKI ĐURIČIĆ? Policija im prišla na SALAŠU - isplivali ŠOKANTNI DETALJI!

Podeli vest

Veoma zanimljivo izdanje emisije "Ami G Show" tokom ove noći. Ognjen je izneo zajednički detalj iz života Mikija Đuričića i Kristijana Golubovića

Naime, njih dvojica su tokom jednog izlaska bili legitimisani. Kristijan je ispričao kako su ih policajci "merkali" tokom cele noći i da su im na kraju prišli.

(VIDEO) NEVIĐENI SKANDAL! Mateja počeo da DIVLJA po imanju nakon svađe sa Tarom - BACIO BUBICU, LOMIO sve pred sobom, Luna ih razdvajala!

LUPA NA KAPIJU, RAZVALJUJE! Napustila Belu kuću - bacala i lomila, VAN SEBE OD BESA! Psovala ga - šta će mi OLOŠ KAO TI (VIDEO)

 - Pa, došla je policija zbog dečka iz mog obezbeđenja, jer nije imao ličnu kartu... Tada je bila i moja supruga, službena. Mi smo bili gosti kod Mikija gde je radio. Mi smo otišli i sad vidimo da se šunjaju policajci oko katedrale, hoće oni nas da startuju, verovatno da vide da li imamo pištolje... Ovaj (Miki Đuričić) je stavio kačket, kao da igra golf za australijski tim! - nasmejao je on u Amidžiju sve, a pčelar se brzo nadovezao:

 "I on kaže njima: 'Alo bre, pa to je Miki iz Kupinova, kako ne znaš za njega!"

Dodao je i kako je pokušao da ih ubedi da ništa loše nisu uradili i da je Miki svima poznat kao neko koga je nacija tada volela, ali mu nije uspelo, pa je policija ipak uradila svoje.

Kristijan je zatim dodao da je policajac prokomentarisao kako mu Miki izgleda kao neki opasan tip, na šta je Miki rekao da to nije tačno pa onda ispričao pravu istinu. Njih dvojica su se, naime, samo upoznali na tom salašu i proveli nekoliko dana zajedno na tom mestu. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija