• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2020

23:40

JANJUŠ PROGOVORIO O S*KSU SA MAJOM: "Bio sam više nego dobar, ovde se jednostavno dogodi..." Najavio RAZGOVOR SA ŽENOM! (VIDEO)

Rijaliti

JANJUŠ PROGOVORIO O S*KSU SA MAJOM: "Bio sam više nego dobar, ovde se jednostavno dogodi..." Najavio RAZGOVOR SA ŽENOM! (VIDEO)

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Marko Janjušević Janjuš je danas gostovao u emisiji "Radio Amnezija", koju vode Bane Čolak i Bora Santana, te progovorio na čuveno pitanje o intimnim odnosima sa Majom Marinković.

Foto: tv pink printscreen

- Nije ona razlog, problem je bila zalagaonica, kada sam ja založio patike, a Maca mi rekao da sam se upravo u tim patikama ljubio. Dao bih ja patike i za 4.000, ali kada je rekao da bih ja njih dao za 2.000, ali ja sam se tada iznervirao, odlučio sam da ne idem na žurku, žao mi je, ali uskoro će rođendan Velikog šefa - govorio je Janjuš, te onda prokomentarisao Majin odlazak kod Drveta mudosti.

ZA OVO SLEDI BRUTALNA KAZNA?! Doživela NERVNI SLOM - Lomila po ZADRUZI! Stolica u OGLEDALO: "Srce mi mnogo kuca..." - nije mogla da se SMIRI! (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen

- Ne interesuje me šta je Maja pričala kod Drveta. Vidim da ona mene stalno komentariše, ja nju neću više spominjati, izdržaću do kraja, jedva čekam. Ja sam se iznervirao jer znam kako moja žena reaguje kada je neko slika, ona ne voli da daje izjave. Ona zna da je nešto namešteno, nešto nije. Ja jesam pravio neke greške, porazgovaraćemo kada izađemo o njima. Mnogo razmišljam o svojim greškama, žao mi je što dajem povoda, ali ovde se stvari jednostavno dese - objašnjavao je Janjušević.

IZBACILI JE IZ ZADRUGE, pa ostala BEZ TELEFONA! Svi se zabrinuli šta je sa NJOM! Oglasili se na njenom Instagramu sa VAŽNOM OBJAVOM (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Zadrugar je prokomentarisao i da li će se javiti Majinom ocu Takiju kada napusti rijaliti.

- Ne zanima me niko, ja ću popričati sam sa sobom, prema toj devojci sam bio više nego dobar. Ne zanimaju me ni očevi, ni majke, zanima me moja porodica. Boriću se do kraja, baš hoću. Ja s*ks u rijalitiju nisam imao! Nisam ja ljut samo zbog nje, imam ja više razloga što sam nervozan, neki ljudi znaju o čemu je reć - istakao je zadrugar.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija