• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2020

09:17

(VIDEO) MILJKOVIĆ PUCA ZBOG POVREĐENE SUJETE! Mensur mu očitao lekciju koju će dugo pamtiti! Anabela poručila: MOGLA SAM DA KAŽEM DA SI PRETUKAO LUNU!

Rijaliti

(VIDEO) MILJKOVIĆ PUCA ZBOG POVREĐENE SUJETE! Mensur mu očitao lekciju koju će dugo pamtiti! Anabela poručila: MOGLA SAM DA KAŽEM DA SI PRETUKAO LUNU!

Podeli vest

Četvrtak noć je rezervisana za gledanje snimaka u rijaliti programu "Zadruga", a takmičari su sinoć pogledali i razgovor Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića o Marku Miljkoviću. Mensur je rekao u snimku da je šokiran što je Marko prebacio Anabeli Atijas jer je dao dve hiljade dinara njenoj ćerki Nini

- Ja sam rekao što se tiče te situacije da ne želim da se ponavljam, ali okej... Imaju pravo da ovako pričaju: "Spustio ga Mirko", ali je Mirko izneo za 24 sata kako je izgledala njihova majka, izubijana od glave do pete i u modricama. Šta je veća sramota? Ko je osudio što je Mirko to pričao na metar od Lune? Više Mirka ne poštujem, boli me k*rac za vreću g*vana od 130 kilograma. Nije mi dužna dve hiljade dinara, nego 50 hiljada evra! To će mi vratiti kada bude mogla - rekao je Marko.

(VIDEO) GASTOZ NIJE JEDINA TAJNA! Luna otkrila da postoji još nešto što Marko nije znao! Evo šta mu je PREĆUTALA!

(VIDEO) NA OVO JE PAO EDO FETIĆ! GOLA DRAGANA MITAR! Zadrugarka se skinula - kamere sve SNIMILE - GRUDI I GU*A na izvolte!

- Ja sam videla, ali nisam znala detaljno kako je izgledalo to... Kako pada u nesvest... - rekla je Luna.

- Samo momenat! Pitam Miljkovića, da li bi skakao da neko ovako tuče njegovu majku, ženu, dete? Štitiš nasilje, štitiš Gagija! - vikao je Mića.

- Marko je sam priznao da je to bio užasan potez što je izneo - rekao je Karić.

- Nisam ja lud! Što se ti pronalaziš kada te nazivaju taksistom? Stalno aludiraš da si ti šmeker i šmekerski radiš neke stvari. Sitne su duše ljudi koji naprave potez ovaj koji si ti napravio. Tebe nije Anabela zvala, nego Luna! Ti udaraš na porodicu! Spustio si isto tako i Lunu, to je Lunina porodica - rekao je Mensur, Marku.

- Mogla sam ja da kažem da si pretukao Lunu, ali neću da lažem - poručila je Anabela, Marku.

- Marko, lupaš gluposti, mene narod nije osudio! Uvlačiš me u priču s kojom nemam veze! Uvlači me u svaku priču! - rekao je Mirko, Marku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija