• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

29.05.2020

16:45

"PRESLIŠAĆU JA NJEGA!" Susret Kristijana i Mikija koji NIKO NIJE VIDEO - evo šta se dešavalo pre zajedničkog gostovanja! On ga smatra LUDAKOM

Rijaliti

"PRESLIŠAĆU JA NJEGA!" Susret Kristijana i Mikija koji NIKO NIJE VIDEO - evo šta se dešavalo pre zajedničkog gostovanja! On ga smatra LUDAKOM

Podeli vest

Kako li će se slagati u Šimanovcima?

Kristijan Golubović i Miki Đuričić su zvanični učesnici rijaliti programa "Zadruga 4" i od septembra će milionskom auditorijumu priređivati svakodnevno spektakl.

OBLETAO HELIKOPTER IZNAD ZADRUGE! Svi istrčali, NE VERUJU - počeli da bacaju iz VAZDUHA! ŠOK na imanju u Šimanovcima - ruše se saksije (FOTO)

Njih dvojica su se sreli neposredno pre početka emisije "Amidži šou", te su razmenili nekoliko sočnih rečenica koje pokazuju da će među njima biti tenzije.

Foto: printscreen/tvpink

- Ja ne mogu da se tučem sa MMA borcem - rekao je Miki misleći na Kristijana, pa dodao da će Golubović uvek znati na čemu je sa njim, jer će mu sam reći ako mu nešto smeta.

PISMO JANJUŠEVE ŽENE U ZADRUZI! Prebledeo dok je čitao: "Je*aću ti MATER!" Poslaće mu novac ZA KARTU NAZAD! UŽIVO ČITAO (VIDEO)

- Ja ga smatram pozitivnim ludakom, ali takav sam i ja donekle, ja ću da ga preslišam ako dođe do toga - rekao je Kristijan.

Foto: printscreen RTV Pink

ANDREJ ATIJAS UDARIO NA MARKA! Pale žestoke pretnje - KAD IZAĐE ČEKA GA OVO! Sa Lunom je samo zbog PARA - staje na put njihovoj VEZI!

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija