• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2020

19:35

Luna KRVNIČKI BRANILA Miljkovića, SKOČILA na klupu, pa se unela Anabeli u lice: "ZAVRŠILA SI SA MNOM, KRAJ!" (VIDEO)

Rijaliti

Luna KRVNIČKI BRANILA Miljkovića, SKOČILA na klupu, pa se unela Anabeli u lice: "ZAVRŠILA SI SA MNOM, KRAJ!" (VIDEO)

Podeli vest

Zaratila sa majkom zbog dečka.

Luna Đogani ne prestaje da brani svog dečka Marka Miljkovića koja su zadrugari osudili jer je pokušao da opravda Gagija Đoganija zbog nasrtaja na Anabelu Atijas. Đoganijeva je branila Miljkovića, pa čak i po cenu da okonča svaki kontakt sa majkom. 

PSIHIČKI ZLOSTAVLJA DECU! Gagijeva sestra OGORČENA na Anabelu, neće više da ćuti, otkrila sve tajne njihovog PROPALOG BRAKA - "ROĐENA JE HISTERIČNA"


- Vi ste ovde napravili kao da je Marko tukao moju mamu i sebe opravdava. Marko nije opravdao tatu. Vi pokazujete lične frustracije prema Marku. Stefan je ustao jer ne gotivi Marka, mama, Mića... - rekla je Luna.

Foto: TV Pink printscreen


- Bravo ćero! A kako je Blankici? Ti si Mići sinoć ovako došao i uneo mu se. Ti neka pravila izmišljaš, a moje ćerke su gledale šta radiš sa mnom. Hoćeš opet da me pljuneš? Vi ste promašeni slučajevi! Nina ima i onu sliku kada me ti guraš Marko u nos. Luna, uživaj u svojoj ljubavi. Luna, biće te sramota kad tad - govorila je Anabela.

MARKO MILJKOVIĆ POPUSTIO SA ŽIVCIMA! Uneo se Lepom Mići u lice, ZADRUGARI IH RAZDVAJAJU! Opšti haos...


- Vaša sr*nja iz braka od pre 15 godina želite da prebacite na Marka Miljkovića! Biću s Markom bez obzira na sve. Ti (Anabela) dižeš Miću, a kanališ Marka. Ne mogu da verujem. Gagi ju je tukao, ne Marko! Ti (Anabela) igraš rijaliti. Jeste, Marko i Luna su krivi zato što je Gagi pretukao Anabelu - rekla je Luna.


- Što se tiče ove vreće g*vnara od 130 kilograma, uradio si tako gnusnu stvar prema tvojim prijateljima. Da li sam ja znao da će Anabela da padne na kolena? - pričao je Marko.

Foto: TV Pink printscreen


- Već nas je prodala! Bezobraznice, od mene si napravila da sam ja protiv vaše veze. Platićeš to što radiš! Tri godine me koristiš! Tri godine je bilo: "Mama, mama", a kada treba mami da se pomogne, ti si je zgazila - rekla je Anabela, Luni.


- Ćao! Završila si sa mnom! Sram te bilo! Kraj! Nema više! Zavšrila si za mene! Ti govoriš da sam ja opravdavala nasilje! Ja sam monstrum, da! Igraš rijaliti i te kako! Završila si za mene - rekla je Luna.

- Lunči, sve ti opraštam - dodala je Anabela.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-prilozima.

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija