• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

00:00

DRHTAO SI KAO... UPROPASTIO SI ME! Dragana Mitar URNISALA Eda, spomenula Zilhu, on od MUKE ZAJECAO! (VIDEO)

Rijaliti

DRHTAO SI KAO... UPROPASTIO SI ME! Dragana Mitar URNISALA Eda, spomenula Zilhu, on od MUKE ZAJECAO! (VIDEO)

Podeli vest

Svakim danom im je sve teže u vezi.

Tokom večeri došlo je do žestokog verbalnog okršaja ljubavnika, Dragane Mitar i Edisa Fetića. Tom prilikom je Mitrova istakla da je Edo velika greška u njenom životu. 

PROCURILE NOVE INFORMACIJE! Evo šta je Tijana Ajfon rekla pirlikom saslušanja u policijskoj stanici, ovaj detalj niko nije znao - ŠOK!

- Nemoj da s*reš! Držao si me za ruke i drhtao si kao pi*ka, nemoj da s*reš! Dosta više tih tvojih laži! Jesi li se kajao i kada si bio kod Joleta na rođendanu? Baš se vidi da si se pokajao. Koga foliraš ti više? Koga lažeš ti više? Nije mi jasno - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink printscreen

- Šta je tu loše? Neć da pričam istinu, jer želim da te zaštitim. I dalje imam osećanja prema tebi. Žalim te - rekao je Edo.

- Ti si se meni ovde usr*o! Ja tebe žalim, pošto žališ ti mene. J*bao me pas kada sam imala dogovr s tobom! Sa tobom nisu trebali da budu nikakvi dogovori. Ti si bio napolju sa ženom. Sve je dokumentovano. Tvoja žena je izbacila klipove. Ja sam slobodna žena i dokazaću sve! Koga sam ja varala? Foliranta iz Novog Pazara koji me je folirao. Foliranta koji ne zna koga voli, da li mene ili svoju ženu. Ti si me urnisao i upropastio. Bila sam fina i normalna devojka, srozao si me. Sluškinja, odron, rđa. Nikada gore u životu nisam izgledala. Jedini čovek koji mi je učinio zlo si ti. Jedini čovek za koga sam znala da će mi izađi na nos si ti. Budalo, dete sam ostavila zbog tebe. Ti, niti se ostavio ženu, niti decu - rekla je Dragana.

Nakon ove svađe, Draganu i Eda su obuzele emocije, te su grcali u suzama. Mitrova je preklinjala Fetića da je poljubi, a on ju je odgurnuo od sebe.  

- Kulijana ti je tu, drk*š, j*beš, godišnji odmor! Boli te k*rac brate! Sve sam ti sredila. Šta je s Brendonom? Pukla ljubav? I to sam ti rasturila. Poljubi me! Zašto ne želiš da me poljubiš? Poljubi me! Da nećeš da se ženiš? Poljubi me, molim te - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink printscreen

- Ma neću da vidim žensko u životu. Dovoljno mi je bilo ljubavi u životu. Previše! Ne treba mi više. Neću da te poljubim! Ne! Molim te, ne! Ti si mi problem - rekao je Edo.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Verona

pre 3 godine

Ostavila dete zbog ljubavnika? Vreme je da joj ga oduzmu, ako već nisu !

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija