• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

17:23

VRATIĆU SE ŽENI! Edis ŠOKIRAO Draganu! Mitrova ga GAĐALA ČIM JE STIGLA! IGRAO SE SA NJOM SVE VREME?

Rijaliti

VRATIĆU SE ŽENI! Edis ŠOKIRAO Draganu! Mitrova ga GAĐALA ČIM JE STIGLA! IGRAO SE SA NJOM SVE VREME?

Podeli vest

Niko nije očekivao da će ovo reći!

Dragana Mitar, Edis Fetić i Mirko Gavrić su pričali o komplikovanoj situaciji u kojoj se Dragana i Edo nalaze.

SKINUO SE ISPRED SVIH! Prozvali ga da nije DOVOLJNO HRABAR! Brendon zbog Orozovića SPREMAN NA SVE! Zadnjica u GRO PLANU! (VIDEO)

"Mene plaši da ti više razmišljaš donjom glavom, nego gornjom" rekao je Mirko, Edu.

"Ja sam pre braka imao vezu od šest, sedam godina. Ja sam od trećeg razreda u vezama. Ja sam uvek veran bio, i u braku, i Dragani, a ona neka dokaže suprotno" istakao je Fetić.

Foto: printscreen/tvpink

Ovo je zasmejalo Draganu do suza, pa je počela da priča sa njima o fotkama iz Edovih izlazaka i devojkama na koje je sumnjala, a onda poručila Fetiću da treba da nastavi sa devojkom za koju se priča da je bio sa njom.

"Ja mislim da sa tom trećom treba da nastaviš, to je ta!" poručila je Dragana.

DRHTAO SI KAO... UPROPASTIO SI ME! Dragana Mitar URNISALA Eda, spomenula Zilhu, on od MUKE ZAJECAO! (VIDEO)

Potom su ovo dvoje počeli da se raspravaljaju oko toga kada je trebalo da se razvedu i ko je tražio koje izgovore i sve vreme su se borili za Mirkovu pažnju i njegov sud oko toga ko je u pravu. Na kraju razgovora došlo je do burnog razvoja događaja, kada su jedno drugo optuživali da su se varali.

"Ja sam bio nečist sa ženom, a ti nečista ovako. E, zbog toga ću da se vratim ženi!"poručio je Edo.

Foto: printscreen/tvpink

" Voleo sam te, kretenu" govorio je Edo.

"Prestani da foliraš! Lažno si sa ženom slavio godišnjicu. A bio sa drugom? Kako ja jedna k**vetina... Ti si bio sa 580" urlala je Dragana, pa gađala Eda paklicom i jastukom.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija