• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

08:52

DOVEDI GA DO LUDILA! Ivana Vrbaški OČITALA LEKCIJU Mini nakon raskida sa Mensurom, a onda se na EKRANU POJAVILA NJENA BAKA!

Rijaliti

DOVEDI GA DO LUDILA! Ivana Vrbaški OČITALA LEKCIJU Mini nakon raskida sa Mensurom, a onda se na EKRANU POJAVILA NJENA BAKA!

Podeli vest

Suza suzu stiže!

Mina Vrbaški dobila je priliku da čuje svoju majku Ivanu Vrbaški, nakon raskida sa Mensurom AJdarpašićem.

OBEZBEĐENJE SPASILO MIĆU OD MARKOVOG GNEVA! Miljković krenuo preko stola zadrugara sa PUNOM FLAŠOM - VRISAK SE ORIO BELOM KUĆOM! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

- Halo, bez dranja samo! Molim te! - pričala je Mina kroz suze.

NOVI GAGIJEV LAPSUS ĆE VAM NATERATI SUZE NA OČI! Denseru na bubici piše "Barbi", a ono što je izjavio NASMEJALO je SVE! (VIDEO)

- Nisi skrenula, jednom u životu me poslušaj! Kod kuće imaš njega (brata), mene i baku! Ja nisam ljuta na tebe, meni je žao što te gledam takvu! Da li je moguće da nisi poslušala šta ti Mića govori? Skloni se od njega! Ti plačeš zbog njega, on te nije vredan! Da se ti toliko ponižavaš, zbog nekog ko igra igru! Mina, bliži se kraj i svakom je tu plasman najbitniji! Nekome jeste, tebi nije! On ne postoji za tebe, ti znaš da ti ja nikada ne pričam ništa bezbeze. Momak te je iskoristio, ni prvi, ni poslednji! Da izađeš, to je suludo, zbog nekog. Šta se sa tobom dešava? Je l' ti živiš u bajci napolju, pa ti ne treba ništa? Da on cvili za tobom, da ti plačeš za njim! Da ti nešto kažem, lepo je voleti nekoga, kada je ljubav obostrana! Ti treba da mu se smeješ, da ga dovedeš do ludila, ne njega, nego svakog ko se sprda sa tobom! Kupi stvari i dalje od njega, neću da te vidim pored njega! Još jednom ako vidim... Ti si se odrekla prijatelja zbog čega? 'Alo devojko, ušao je dečko u rijaliti, iskoristio te je i ostavio! Batali Mina! Uživaj! Eto mu dame (Jelena Pešić), pa neka bude sa njom! Da si pokupila stvari sa kreveta, ti znaš da ćemo imati problem ako mu se još jednom obratiš! - izjavila je Ivana, a onda je prinela kameru i baki.

Foto: printscreen/tvpink

Kako bi joj podigla samopouzdanje, Ivana je dodala da Minu napolju čeka muzička karijera i da joj uveliko traži pesme.

- Ovo su moje greške, Borise izvini, baba izvini! - dodala je Mina.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17