• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2020

16:26

PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO?! Soraja ljuta na Anu Korać?! Nije joj ni čestitala ROĐENDAN, a na Instagramu objavila OVO! (VIDEO)

Rijaliti

PUKLO VELIKO PRIJATELJSTVO?! Soraja ljuta na Anu Korać?! Nije joj ni čestitala ROĐENDAN, a na Instagramu objavila OVO! (VIDEO)

Podeli vest

ŠOOOK

NajStarleta Ana Korać danas proslavlja rođendan, tim povodom organizovano je slavlje u Dubiozi.

Na žurci su se pojavili skoro svi zadrugari, pa čak i njen bivši ljubavnik Marko Janjušević Janjuš (detaljnije o njihovom susretu na žurci čitajte OVDE).

ŠOK - JANJUŠ DOŠAO NA ROĐENDAN ANE KORAĆ! Prostrelila ga POGLEDOM, a Maja BESNA! Uzeo da jede, ona ga IGNORIŠE! (VIDEO)

Atraktivna brineta dobila je pregršt poklona, torti i čestitki od porodice, prijatelja, ali i fanova. Međutim, mnogi su primetili da se među čestitkama i poklonima nije našlo ništa od Anine prijateljice Soraje Vučelić.

Foto: TV Pink printscreen

Soraja je od početka "Zadruge 1" bila uz svoju prijateljicu, a čak joj je pružala podršku u emisijama. Međutim, tokom "Zadruge 2" se spekulisalo da je Soraja ljuta na Koraćevu zbog toga što je dozvolila sebi da uđe u vezu sa tada zauzetim Davidom Dragojevićem, koji je bio veren sa Aleksandrom Subotić.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Tara Simov je u aprilu od Soraje dobila punu kutiju slatkiša, što je zadrugarku oduševilo. Zbog svega ovoga mnogi misle da je Soraja ljuta na Koraćevu.

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, Ana se nedavno pomirila sa Minom Vrbaški, pa mnogi misle da se ovo upravo krije iza toga što Koraćeva ništa nije dobila od Soraje.

Sorajin video na Instagramu, na kome je na engleskom jeziku napisala "Gladni psi nikada nisu lojalni", dodatno je zaintrigirao narod, a da li ga je posvetila upravo Koraćevoj, to samo ona zna.

Takođe, Sara je Anu nedavno otpratila i sa Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...Hungry dogs are never loyal...?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Jun 3, 2020 at 12:01pm PDT

 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija