• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

09:59

LUNA I MARKO RASKINULI - J*BO TE SLOBA! Upala mu u izolaciju, on je OTERAO! Udara gde NAJVIŠE BOLI - DRAMA! OSTAVI ME, NE ŽELIM TO VIŠE (VIDEO)

Rijaliti

LUNA I MARKO RASKINULI - J*BO TE SLOBA! Upala mu u izolaciju, on je OTERAO! Udara gde NAJVIŠE BOLI - DRAMA! OSTAVI ME, NE ŽELIM TO VIŠE (VIDEO)

Podeli vest

Poludeo je!

U "Zadruzi" su sinoć gledali najzanimljivije snimke iz protekle nedelje, a Luna Đogani ponovo je uzela u usta svoju ljubav iz prve sezone, Slobu Radanovića.

Šta je pričala o Radanoviću, pročitajte ovde, a njene reči povredile su njenog dečka Marka Miljkovića.

ORALNO GA ZADOVOLJILA! Luna i Marko imali BRUTALNI SUKOB, a kada je ovo uradila, svi su bili u ŠOKU! Ustima ga sprečila da ima S*KS sa DRUGOM!
LUNA SE IZ ZADRUGE OBRATILA SLOBI! "Nije mi problem da pričam..." ŠOK! Nećete verovati šta je imala da mu KAŽE! (VIDEO)

- Ja sam joj zapušio ta usta jer mnogo laprda, inače ćemo se posvađati žestoko. Zato što više, hiljadu puta je*o je Sloba, da je je*o da znaš, eto - odbrusio je Marko, dok je Luna samo pokunjeno ćutala.

Kada se emisija završila, Marko je otišao u izolaciju pošto je potčko, a Luna je pošla za njim.

- Ostavi me Luna! Ostavi me! Ja više ne znam šta sa tobom da pričam, kao da pričam bukvi! Kao drvetu da pričam. Dosta bre više! Hiljadu puta sam ti rekao neke stvari i ti opet isto! O čemu da razgovaramo, hiljadu puta se svađamo oko jedne te iste stvari! Ima da se derem na tebe, jer si nedokazana, dosta mi je više bre! Ne puni mi glavu dodatno Luna, ostavi me na miru! Ja sam tebe ispoštovao onog dana kada sam to uradio! Idi komentariši za stolom, Zadruga 4 te čeka i sve manji honorar, kao najveći dronjak, ima da pričam kako hoću! - odbrusio je povišen tonom Marko.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Ja želim da rešimo problem, jer te volim! Ti si okrenuo moju ljutnju na tebe! Šta je rešenje za tebe? Ni ti mene nisi ispoštovala za neke stvari! Nije lepo da tako pričaš pred mojim tatom! Kaži mi da ti smeta i prestaću! Je l' ti ovo namerno radiš zbog klipova? - povinula se Đoganijeva.

- Bravo žrtvice! Evo, aplauz! Što šta nije lepo što ti radiš, pa radiš! Pored toliko tvojih problema, ti dodatno se uvaljuješ u tuđe! Koga ti pravdaš sada? Ko je ponižen? Pereš sebe Luna! Maja je ponižena, Maja je ovo, ono, pogrešila si i stavi tačku na to! Zaj*bi te priče! Moram da se derem, jer si katastrofa! Rekao sam ti da me ne zanimaju priče tvojih bivših momaka, bio je ovakav, onakav, daj bre Luna, ostavi me na miru! Luna, smeta mi tvoje prisustvo u izolaciji! - nastavio je da urla Miljković.

- Ne mogu da verujem da stalno to radiš, stalno me teraš od sebe! Ja sam devojka sa kojom možeš normalno da razgovaraš. Danas mi Mima govori da treba da ti pušim k*rac, jer hoćeš s*ks sa drugom! Boli me! Shvati da me boli! - kukala je Luna.

- Zaj*bi me više tih klinčakih fora, ima da gledam gde mi se gleda! Prvo, utripovala si da sam nekog gledao! Ja ti kažem da sam se zamislio, a posle povežem kockice da si pomislila da sam gledao u nju! Daj mi jedan razlog zašto ne bih verovala u mene? Žena koja je rasturila brak ne može da se opere, ti treba da izađeš iz Zadruge jedan! - urlao je Miljković iz petnih žila a sve pogledajte u videima.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija