• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

13:50

(VIDEO) ŠOK! VELJKO RAŽNATOVIĆ JE BIO NJENA PRVA LJUBAV! Anabela se prisetila prvog KONTAKTA Lune i Slobe, pa otkrila kako je izgledao sam početak VEZE!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK! VELJKO RAŽNATOVIĆ JE BIO NJENA PRVA LJUBAV! Anabela se prisetila prvog KONTAKTA Lune i Slobe, pa otkrila kako je izgledao sam početak VEZE!

Podeli vest

Anabela Atijas u dvorištu je, podstaknuta aferom Janjuša i Maje, počela da priča o vezi njene ćerke Lune Đogani i Slobe Radanovića

- Mi smo sedeli i došla je Ceca sa decom, a on (Veljko Ražnatović) je bio njena prva, ona klinačka ljubav. I ona se toliko uznemirila kad ih je videla. A tu za stolom prekoputa nje vidim sedi Sloba i čačka telefon. I ja ga zamolim da je pozove da plešu, jer ona je bila na ivici da zaplače - počela je Anabela.

ORALNO GA ZADOVOLJILA! Luna i Marko imali BRUTALNI SUKOB, a kada je ovo uradila, svi su bili u ŠOKU! Ustima ga sprečila da ima S*KS sa DRUGOM!

(VIDEO) GOVORILA JE DA NE ULAZIM U ZADRUGU! Janjuš se kaje zbog svega i STRAHUJE OD ONOGA ŠTO GA ČEKA NAPOLJU!

Atijasova je objasnila da je ona Radanovića pre toga znala površno sa emisija i snimanja raznih i da nije imala pojma ni da ima devojku. Kako je istakla Anabela, to je bilo dve godine pre rijalitija i Luna posle tog plesa Slobu nije ni pomenula.

- Sedmi dan je on njoj rekao da je njegov brak loš, da se razvodi. Ona je toliko bila zaljubljena u njega, pa je ona priznala da je zaljubljena, ali je rekla da toga nema sa njegove strane - otkrila je Anabela.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) MOJ OTAC UDARA MOJU MAJKU PESNICAMA U GLAVU!  Luna pričala o traumama, pa spomenula sestru Ninu i Mirka Gavrića!
Rijaliti

(VIDEO) MOJ OTAC UDARA MOJU MAJKU PESNICAMA U GLAVU! Luna pričala o traumama, pa spomenula sestru Ninu i Mirka Gavrića!

Posle emisije "Zadruga - pitanja gledalaca" Marko Miljković i Luna Đogani šetali su po imanju i komentarisali sve ono što se dešavalo tokom ove noći za crnim stolom. Marko je poručio Luni kako ne treba da bude gruba prema ocu Gagiju kom je ranije večeras poručila da zaboravi na nju zbog batina koje je trepla njena majka Anabela, pa su pričali o njoj i Mirku Gavriću

28.05.2020

10:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija