• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2020

22:30

STAVLJEN JE NA STUB SRAMA, A ONDA JE SVIMA ZAPUŠIO USTA! Sloba Radanović pokazao DEČAKA "POŠTENOG SRCA", vratio mu 100 evra, a sada... (FOTO)

Rijaliti

STAVLJEN JE NA STUB SRAMA, A ONDA JE SVIMA ZAPUŠIO USTA! Sloba Radanović pokazao DEČAKA "POŠTENOG SRCA", vratio mu 100 evra, a sada... (FOTO)

Podeli vest

Radanović rešio misteriju.

Sloba Radanović nedavno je na Tviteru napisao da mu je dečak vratio 100 evra, zbog čega je stavljen na stub srama da širi lažne priče.

Foto: printscreen instagram/slobaradanovic

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Pevač je naišao na brojne poruke gde ga prozivaju zbog "lažne priče", pa je rešio misteriju na Instagramu.

Foto: printscreen instagram/slobaradanovic

- Mnogo njih se sprdalo na račun svega ovoga, što je fascinantno, tužno i jadno, ali ovaj dečak je izabrao da bude pošten. "IZMISLIO SI PRIČU, NIJE SE DESILO, ITD..." S*ratori željni pažnje i lajkova na internetu. To što vas fascinira ta priča, na negativan način, samo govori o vama. Govori o tome kako vi ne biste vratili novac. J*balo vas 100 evra. Sve vas koji ste se pravili pametni i govorili kako ja pričam priču kako bih se hvalio da imam. Zar je pohvalno imati 100 evra? Zar te j*bena novčanica određuje kao osobu? Poenta svega toga uopšte nije novac. Poenta je da ovaj dečak ne želi nešto što mu nije namenjeno. On se pre toga zadovoljio sa 100 dinara, koje sam mu dao od srca, jer nisam imao više dinara trenutno kod sebe. Dok sam mu davao, ispalo mi je 100 evra, koji su bili namenjene za nešto drugo. Zadovoljio se sa 100 dinara i vratio mnogo više, iako nije morao, jer ja nikad ne bih skontao gde mi je novac ispao. Dočekali smo da običan papir sortira ljude u ovom bezvrednom društvu. Ovaj momak je iz svoje kuće poneo nešto što samo odatle i može da se ponese. A to je poštenje, odgoj i vaspitanje. ZATO ŠTO JE TAKAV, DOBIĆE MNOGO VIŠE. BAR OD MENE - objasnio je Sloba na Instagram nalogu i pokazao kako taj dečak "poštenog srca" izgleda. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija