• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

21:06

KUM MALOG ŽELJKA RIZIKOVAO ŽIVOT! Slavlje rođenja Veljkovog naslednika ga NAVELO DA LEGNE NA AUTO I KRENE ZA BEOGRAD!

Rijaliti

KUM MALOG ŽELJKA RIZIKOVAO ŽIVOT! Slavlje rođenja Veljkovog naslednika ga NAVELO DA LEGNE NA AUTO I KRENE ZA BEOGRAD!

Podeli vest

Neverovatno!

Pre tri dana porodica Ražnatović je postala bogatija za još jednog člana porodice. Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana postali su roditelji, a Veljko je danas zajedno sa svojom majkom Cecom, izveo bebu i suprugu iz porodilišta i oni su stigli u porodični dom na Dedinju.

MALI ŽELJKO JE STIGAO U SVOJ DOM! Ovo su prve slike Cecinog unuka! (FOTO)

Foto: printscreen instagram

(FOTO/VIDEO) VELJKO PONOSNO IZVEO SINA I BOGDANU IZ PORODILIŠTA! Mali Željko Ražnatović stiže kući!

Podsećamo da je nakon rođenja naslednika, odmah usledila i veoma glamurozna žurka u njihovoj vili na Dedinju, na koju su došle mnoge poznate ličnosti i prijatelji, a odmah sutradan organizovana je proslava i u Bogdaninom rodnom Titelu.

Foto: printscreen instagram

Veljko je danas objavio snimka sa žurke u Titelu, a izgleda da je tamo atmosfer bila dosta opuštenija. Naime, njegovi drugovi su toliko pili, da su neke morali da odnesu do automobila, a njegov kum Nikola Vavić je u alkoholisanom stanju, završio na krovu automobila i tako se vozio.

(VIDEO) CECA STIGLA U PORODILIŠTE PO UNUKA ŽELJKA! Sa njom i Veljko! Evo u kakvoj korpi će izvesti malog Ražnatovića


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17