• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rijaliti

09.06.2020

21:40

ŠOK AFERA! Gastoz je pre "Zadruge 3" bio i sa ovom ZADRUGARKOM - tajno se viđali u njegovom STANU, zvao je MALA BEZOBRAZNICA! Luna će POLUDETI KAD SAZNA!

Rijaliti

ŠOK AFERA! Gastoz je pre "Zadruge 3" bio i sa ovom ZADRUGARKOM - tajno se viđali u njegovom STANU, zvao je MALA BEZOBRAZNICA! Luna će POLUDETI KAD SAZNA!

Podeli vest

Neverica!

Poznato je da je Nenad Sinđelić Gastoz imao avanturu sa Lunom Đogani, s kojom je bio i intiman, a sada se pročulo da ona nije jedina učesnica "Zadruge" koja je prošla kroz njegov krevet.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Kako se šuška, strastvenu romansu imao je i sa Ivanom Šopić, koja ovo krije kao zmija noge.

- Ivana i Nenad upoznali su se u jednom lokalu u Beogradu gde je ona radila kao menadžer. On se, igrom slučaja, tu našao, a kada su se videli sevnule su varnice na prvi pogled. Šopićevoj nije dugo trebalo da uđe u prisan odnos sa rijaliti-igračem, a usledila su svakodnevna viđanja u njegovom stanu. On je odlepio za njenim telom, a ona je često pred njim nosila svilene korsete i kratke bademantile samo za njegove oči. Zvao je "malom bezobraznicom" i Ivana kaže da im je s*ks bio fantastičan. Dane i noći provodila je tamo, a vrlo često je od njega odlazila na posao - započela je priču drugarica.

Foto: printscreen instagram/gasttozz.official

- Njoj se dopalo što je on postao poznat zahvaljujući rijalitiju i malo-pomalo je uvodio u tu priču. Govorio joj je da treba biti pametan, ali i snalažljiv da se izdigneš u toj bari punoj krokodila, a njoj se dopalo kada je shvatila da tamo može više da zaradi za nedelju dana nego u lokalu kao menadžer, plus da će izbeći svakodnevni stres koji je karakterističan za njen posao. Obećao joj je da će je dobro spremiti za rijaliti samo ako ga bude slušala, i evo, vidite da je ona ostala do samog kraja. Ivana je pravi ortak i drugarčina, tu su se našli. Gastoz ne voli folirante, a ona je odsečna i to mu se najviše dopalo kod nje. Iskreno da vam kažem, moja drugarica je uvek imala uspeha kod momaka i koga god da je rešila da osvoji nije omašila - zaključila je nekadašnja Ivanina drugarica sa osmehom.

ZA 3 SATA STIŽE U ŠIMANOVCE! Sprama se NEVIĐENI HAOS - žurka u Zadruzi, ali to NIJE SVE! Dolazi BIVŠI ZADRUGAR kog su SVI OBOŽAVALI!

Takođe, ona je istakla da Ivana sigurno ne bi volela da se za to sazna, budući da bi ona i Stefan Karić, sa kojim je u vezi, bili pod pritiskom, a povodom ove priče oglasio se i Gastoz.

Foto: tv pink printscreen

- Pustite me, uživam u Tajlandu. Koga boli uvo sa kim sam sve bio. Više se i ne sećam - priznao je on!

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija