• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2020

00:00

BIO JE TRI MESECA ODVOJEN OD SVOJE PORODICE! Bivši zadrugar KONAČNO STIGAO u CRNU GORU - Majka ga dočekala u suzama! (FOTO)

Rijaliti

BIO JE TRI MESECA ODVOJEN OD SVOJE PORODICE! Bivši zadrugar KONAČNO STIGAO u CRNU GORU - Majka ga dočekala u suzama! (FOTO)

Podeli vest

Uželela se svog sina!

Stefan Kandić više od dva meseca nije mogao da se vrati u Crnu Goru. Zbog problema u vezi sa vanrednim stanjem i u Srbiji i u Crnoj Gori, Kendi je nakon izlaska iz "Zadruge" živeo kod Filipa i Sare Reljić.

TRESE SE ESTRADA! Voditelj Zadruge ODGOVORIO na TEŠKO PITANJE usred LAJVA - Tiče se NAŠEG ŠOU-BIZNISA! '' Ima ih osam...''

Foto: INFORMER.RS

Skoro godinu dana je prošlo otkad Kendi nije bio kod kuće. Tuga i žal za svojima sada su iza njega. Bivši zadrugar je konačno kod kuće, a očekivano, njegovom povratku najviše se obradovala njegova majka Ružica Kandić.

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD DOVEO DRAGANI SINA U ŠIMANOVCE! Mitrova u suzama GOVORILA OVO - Edo PROPAO U ZEMLJU! (VIDEO)

Foto: INFORMER.RS

 

Portal Espreso.rs vam ekskluzivno predstavlja kako je izgledao susret majke i sina nakon Kendijevog povratka kući. Pala je i po koja suza, ali to je u ovakvoj situaciji bilo potpuno očekivano.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija