• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2020

17:01

MINA U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU! "Imala je s*ks sa celim klubom..." Udarala se po GLAVI - svi je NAPALI! Nije mogla da se SMIRI! (VIDEO)

Rijaliti

MINA U SUZAMA NAPUSTILA EMISIJU! "Imala je s*ks sa celim klubom..." Udarala se po GLAVI - svi je NAPALI! Nije mogla da se SMIRI! (VIDEO)

Podeli vest

Teško joj je!

U "Zadruzi" je u toku emisija "Gledanje snimaka", a prvi prikazan klip bio je razgovor Ive Grgurić, Mime Živković i Jelene Pešić o Mini Vrbaški.

One su u šoku bile zbog njenog ponašanja i izjava o porodici. One su istakle i kako smatraju da Mina želi da diskvalifikuje Mensura.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Nije me hvatala. Ležali smo u krevetu, potencirala jeste. Mina, htela si da se dogodi i to nije ništa strašno. Pet meseci smo bili zajedno, družićemo se... Mene su svi gazili ovde, a sa Minom sam imao problem. Da je delovalo kako je delovalo, da sam se navlačio na neki udarac, ne znam šta da mislim... Ja sa svima imam strogo poslovan odnos, završili smo, nismo zajedno više. Da je ona namerno imala šta je htela, ja to ne znam. Imam pravo da se pogubim. Da nije ispala prijatelj nikome, nije. Da zamera devojkama, zamera. Ona dobro zna kako sam ja dobar odnos imao i sa Mionom i Jelenom. Trebala bi da se ispravi i da te neke stvari reši - rekao je Mensur.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ja sam htela da se ljubim s tobom. Svako ko misli da želim da ga diskvalifikujem, neka mi se nap*ši k*rca - pravdala se Mina koja je plakala ispod ćebeta.

- Imala je s*ks sa celim klubom. Ja sam juče rekla da će imati problem sa mnom, pogrešno sam se izrazila, zvučalo je kao pretnja, samo sam mislila da ću progovoriti. Ona mene čačka 10 meseci, ja joj 10 meseci ćutim. Htela sam Mateji da zabranim da nastupa, za sve sam okrivila Minu - rekla je Tara.

Mina je u jednom momentu napustila emisiju i otišla u pab gde se udarala po glavi, plakala i plišanim medom brisala suze.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija