• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2020

08:13

KAKAV ŠOK PRED FINALE! Orozović izgubio od Matore u igri, a evo KO je zauvek NAPUSTIO Zadrugu 3! (VIDEO)

Rijaliti

KAKAV ŠOK PRED FINALE! Orozović izgubio od Matore u igri, a evo KO je zauvek NAPUSTIO Zadrugu 3! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo nisu očekivali

Voditelj Ognjen Amidžić je otišao do sobe za izolaciju, te je pozvao Jovanu Tomić Matoru i Nikolu Orozovića, takmičare nominovane za izbacivanje, da mu se pridruže. Oni su zajedno otišli do sale za fizičko, gde se odigrala večerašnja igra koju je spremio Veliki šef.

MINA KRVAVA PALA NA POD! Svi sumnjaju da ju je MENSUR UDARIO PESNICOM - Čeka se reakcija VELIKOG ŠEFA! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

Ognjen je objasnio pravila igre. Matora i Orozović su morali da ubace kuglice u čaše koje su se nalazile preko puta njih, a one su bile obeležene određenim bojama. Veliki šef je ispunio želju Jovani i Nikoli da igraju igru uz pesmu "Kiša je padala", koju peva upravo Amidžić. Matora je pobedila u igri, te su joj duplirani glasovi. Voditelj Darko Tanasijević je pročitao rezultate Ognjenu, a on ih je saopštio zadrugarima.

TIJANA AJFON JE BILA SA OVIM ZADRUGAROM! Bili su zajedno pre Zadruge - Neće vam biti dobro kada saznate KO JE U PITANJU! (VIDEO)

Foto: printscreen

Nakon odigrane igre, Jovana je osvojila 27%, a Nikola 73% glasova publike. Nikola je očekivao da će on napustiti imanje, i odmah je počeo da beži od Brendona, koji je hteo da mu čestita što je ostao.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija