• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2020

11:04

ŠOK! EVO ŠTA JE LUNA REKLA O KIJI NAKON SUSRETA NA ZADRUGOVIZIJI! OVU Kristininu rečenicu neće lako ZABORAVITI! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK! EVO ŠTA JE LUNA REKLA O KIJI NAKON SUSRETA NA ZADRUGOVIZIJI! OVU Kristininu rečenicu neće lako ZABORAVITI! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

U emisiji "Pretres" sve je zanimao komentar Lune Đogani zbog toga što je imala korektnu komunikaciju sa svojom bivšom žestokom suparnicom Kijom Kockar, koja je bila članica žirija na poslednjoj "Zadrugoviziji".

Foto: Printscreen You Tube

- Kako komentarišeš sve što se desilo na Zadrugoviziji sa Kijom i sa tobom i Anabelom - pitao je voditelj.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: TV Pink printscreen

 

- Bila sam pozitivno iznenađena, ali sam očekivala to od nje. Kija je uvek bila profesionalac u svom poslu. Pratili smo i Pinkove zvezdice, i prošlu Zadrugoviziju. Ona je profesionalac, i nikad ne možeš da vidiš njene frustracije, da izbaci bes da se ti osećaš loše. Ovo je bio naš prvi susret, oči u oči posle dve godine, posle svega što se izdešavalo. Bilo mi je frka, lagala bih kada bi rekla da nije. Ali sam očekivala da će da bude tako objektivna, svidelo mi se što je rekla meni i mami: "Volite se, držite se". Nisam osetila negativnu energiju ni od koga iz žirija. I sa Stanijom sam se svađala, ali je ona ispala bolji čovek od ljudi koji su bili dobri sa mnom. Uvek je bila maksimalno ok, nikada nisam osetila netrpeljivost, kao ni sada. Očekivala sam da će biti možda žustriji, ali su bili profesionalci. Ne mogu da kažem drago, da ispadnem budala, ali mi je prijalo što sam od Kije to čula. Ona ima najviše prava da priča sve najgore o meni do kraja života, ali je pokazala da je dostojanstvena i da je profesionalac. Nisam htela da ulazim u dubiozu da pričam, iako se mama izvinila. Jedina rečenica koju sam zapamtila: "Meni ne treba da se izvinjavate već da tražite oprost od onog gore". Ja prva sebi nisam oprostila, pa ću tek onda da tražim oprost od onog gore - navela je Luna.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija