• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2020

14:20

(VIDEO) JEDVA SU ČEKALI OVO! U Zadrugu je stiglo VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Rijaliti

(VIDEO) JEDVA SU ČEKALI OVO! U Zadrugu je stiglo VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Podeli vest

Kao što pravila rijalitija nalažu, stanari Bele kuće su se na zvuk zvona okupili na sastanku za crnim stolom kako bi čuli novo saopštenje Velikog šefa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić pročitao je pismo za danas

- Dragi zadrugari, upravo je otvorena prodavnica. U prodavnicu ćete ići po petoro i svaka grupa moći će da se zadrži po 10 minuta. U prodavnicu i nazad ćete ići peške. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

 (VIDEO) MI SMO STOKA KLASIČNA! Preljubnici tugovali nad svojim sudbinama, Janjuš PSOVAO SEBI sve!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija