• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danica Božović

16.06.2020

20:16

BILO JE SUZA, ŽELUDAC MI SE PREVRTAO! Matora EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS - otkrila da li se ČULA SA SANJOM! Prva izjava nakon IZLASKA - Volim je kao BOGA, ali...

Rijaliti

BILO JE SUZA, ŽELUDAC MI SE PREVRTAO! Matora EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS - otkrila da li se ČULA SA SANJOM! Prva izjava nakon IZLASKA - Volim je kao BOGA, ali...

Podeli vest

Bivša zadrugarka je otkrila šta ju je sačekalo po izlasku iz Bele kuće.

Jovana Tomić Matora je u nedelju napustila rijaliti program "Zadrugu 3", a sada napokon može da uživa sa prijateljima i porodicom. Tomićeva je za portal Informer.rs ekskluzivno dala intervju i priznala kako se oseća nakon izlaska.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Malo sam razočarana, znam da imam veliku podršku i ja sama, a i Sanja i ja. Očekivala sam da ću dalje dogurati. Ja sam zaboravila da je korona, ljubim se sa svima. Iskreno, nisam se nadala superfinalu, ali mi je krivo što sam dve nedelje pre svega toga izašla - rekla je Tomićeva. 

Foto: TV Pink printscreen

Matora je nakon izlaska u studiju sa suzama u očima pričala o svojoj bivšoj devojci Sanji Stanković i priznala koliko bi volela da popričaju. Međutim, to se još uvek nije desilo. Jovana je priznala da i dalje mnogo voli svoju plavušu i da joj je teško da priča o svemu.

PRIPIT ATIJAS LUMPOVAO SA NEPOZNATOM ŽENOM?! U gaćama skakao u BAZEN - divljao do kasno u NOĆ! A mala Blankica?! Anabela ni NE SLUTI! (VIDEO)

- Pa videli ste šta je bilo u studiju i ona njena poruka. Ne bih da komentarišem. Ni ja nisam čista sama sa sobom. Nije bilo ništa više od toga. Što se toga tiče nemam komentar, ništa ne znam. Ja je volim kao Boga, ne znam šta da kažem. Svaki put kad krenem da pričam o tome u želucu mi se sve zakovitla. Najlakše mi je da kažem da nemam komentar - rekla je Matora sa knedlom u grlu u intervjuu za Informer.rs i otkrila da je prvo sledeće što planira, da promeni boju kose.

Foto: instagram printscreen/matora23

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija