• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

17.06.2020

10:31

SLOBA ME MRZI, A TO ME BOLI! Ispovest Kije Kockar za HIT INFORMER! Njegova majka je BACILA KLETVU, zato nisam otišla kod njih u kuću posle SVADBE!

Rijaliti

SLOBA ME MRZI, A TO ME BOLI! Ispovest Kije Kockar za HIT INFORMER! Njegova majka je BACILA KLETVU, zato nisam otišla kod njih u kuću posle SVADBE!

Podeli vest

O ljubavi koja je uzdrmala Srbiju!

Kija Kockar je ogolila dušu u ispovesti za Hit i otkrila apsolutno sve tajne iz burnog privatnog, ali i poslovnog života.

Nakon što ju je tadašnji suprug Sloba Radanović javno prevario u rijalitiju "Zadruga 1", postala je heroina mnogim devojkama jer se na dostojanstven način borila sa tugom i izdajom. Sa njom su saosećale mnoge žene, dobila je armiju fanova, zbog čega je pre dve godine odnela pobedu u rijalitiju. Kockareva tvrdi da, uprkos svemu što joj je učinio, ne mrzi Slobu, već da on mrzi nju!

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Bio je ljubav mog života, naravno da patim i dalje, ali mi je mnogo bolje nego pre. Patim zbog toga što smo dozvolili da se drugi mešaju u naš brak, što je sve bilo pred očima javnosti, što me je obmanuo da me voli kao ja njega - kaže Kija na početku razgovora, i dodaje...

Foto: HIT dodatak/informer

- Preboleću, a njemu će uvek biti teško jer nikad neće pronaći sebe! Vidim mu mržnju u očima prema meni zbog onoga što sam ja, a on to nikada neće biti!

ZAVAĐENE PEVAČICE U HITOVOM RINGU - o S*KSU NA JEDNU NOĆ I UKIDANJU RIJALITIJA! Kija: "Samo ludaci vole KRES ŠEME"! Edita: "Rijaliti promoviše NASILJE!"

Smuvali se preko Fejsbuka

Sa Slobom Radanovićem stupila je u kontakt preko Fejsbuka, jer su njemu bile potrebne knjige koje je ona imala. Posle devet sati dopisivanja odlučili su da se vide u restoranu njene majke. Počeli su da se druže, a prvi put su se poljubili 6. februara 2013.

 

- Sloba je znao za mene i pre nego što me je zvanično upoznao, ali ja za njega nisam. Igrom slučaja, on se družio s onim starijim dečkom s kojim sam se zabavljala, pa je znao sve o meni. A i mene su u Zrenjaninu svi znali, a on je bio nebitan lik. Počeli su da ga prepoznaju kao Kijinog dečka, pa kasnije kao Kijinog supruga, a sada kao Kijinog bivšeg muža!

Njihova veza je postajala ozbiljna, ali se Kockareva pitala zašto ne želi da je odvede kući i upozna sa roditeljima Dušanom i Draginjom. Kasnije joj je bilo jasno zašto je odugovlačio.

SLIKA KIJINOG TELEFONA! Pogledajte sa kim je Kockareva pričala do KASNO U NOĆ - razgovor trajao više od SAT VREMENA! (FOTO)

- Stideo se kuće u kojoj je živeo! Kada me je uveo u sobu, ugasio je svetlo, a meni uopšte nije bilo važno gde živi jer sam ga volela - tvrdi pevačica i otkriva:

- Ja sam kupila verenički prsten kojim me je verio, finansirala sam i naša dva medena meseca, ali i to sam uradila od srca jer smo bili muž i žena! Mislila sam da ćemo ostariti zajedno. Čak sam posle venčanja sebi kupila automobil, a na Fejsbuku napisala da je to poklon od muža, jer nisam htela da dozvolim da se drugi sprdaju što vozi ženina kola - ispričala je Kija.

KOMPLETNU ISPOVEST ČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Max

pre 3 godine

Ova zena ni posle tri god ne staje, samo se kaci za Slobu ili Lunu. Bez njih ne postoji

cccc

pre 3 godine

Blago Sobi što mu se uspelo rešiti Kije, a teško onome ko je dobije.

Sara

pre 3 godine

Kija je na najgori nacin izigrana i izmanipulisana,i to od najgoreg moguceg .To je tako kad je covek moralni odron i kad ne poseduje osnovne zivotne kodekse.Ali pametna ,lepa i uspesna Kija udri bagru nek se nauci redu.

Lidija

pre 3 godine

Ova Kija je katastrofa,aman zeno,ja sam ovo,ja sam ono,koga briga sta si sve ti kupila,uradila,dala,.....,ocigledno je to da ti posle toliko vremena jooosss uvek pricas o njemu.WTF???Covek te i ne primecuje....bilo mi te je zao,a sada posle svega vidim da si psiho.....

Jelena Mikovčić

pre 3 godine

Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima dr. Alabe koja su se proširila internetom i svijetom. Dok je čudesno pomagao ljudima širom svijeta da povrate izgubljene ljubavnike, kontaktirao sam ga nakon što sam prošao toliko svjedočenja različitih ljudi kako mi pomaže da vratim svog bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me napustio prije otprilike 8 mjeseci, i napustio dom sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao da se samo nasmiješim i budem smiren uvjeravajući me da će sve riješiti za samo 48 sati. Nakon drugog dana kad me nazvao suprug, bila sam toliko šokirana, odabrala sam poziv i nisam mogla vjerovati svojim ušima, zaista me molio da mu oprostim i obećam telefonom: dralaba3000@gmail.com želim vam sve najbolje ne dopustite nikome da vam oduzme vašeg muškarca bez obzira na sve ...

KIJA NIKAD GORE OPLELA PO SLOBI: On je PSIHO koji me UHODI! Od mog rođendana pokušava da NAPRAVI MARKETING, a ovo NEĆE DA MI VRATI!
Rijaliti

KIJA NIKAD GORE OPLELA PO SLOBI: On je PSIHO koji me UHODI! Od mog rođendana pokušava da NAPRAVI MARKETING, a ovo NEĆE DA MI VRATI!

Kija Kockar smatra da je bivši muž Slobodan Radanović uhodi na društvenim mrežama! Podsetimo, pevač se u utorak uveče uključio na lajv kod zajedničkog prijatelja koji je snimao njenu rođendansku proslavu. Pobednica "Zadruge" kaže da joj nekadašnji suprug nije čestitao divan dan i da joj nije jasno zašto je prati i minira na mrežama

29.05.2020

14:18

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17