• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN RADULOVIĆ

18.06.2020

19:59

''NAPRAVIĆU JOJ DETE, VOLIM JE...'' Političar Siniša Vučinić u žiži zbog Jelene Golubović - EVO DA LI JE PUŠTA U ZADRUGU 4!

Rijaliti

''NAPRAVIĆU JOJ DETE, VOLIM JE...'' Političar Siniša Vučinić u žiži zbog Jelene Golubović - EVO DA LI JE PUŠTA U ZADRUGU 4!

Podeli vest

Oglasio se za naš portal!

Rediteljka Jelena Golubović, dupla pobednica rijalitija, kako ''Parovi'', tako ''Farma'' je  orna da uđe u ''Zadrugu 4'' i odnese treću pobedu u rijalitiju. Ipak, njen mladoliki duh je dozvolio da se zaljubi kao nikada do sada u političara Sinišu Vučinića, aktivistu Srpske Napredne stranke.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: Privatna arhiva

Medijima je dala do znanja da će Siniša biti taj koji će na neki način odlučiti hoće li pristati na jednu od dve ponude za ulazak u rijaliti. Redakcija portala Informer.rs je uvidela nesvakidašnje ponašanje kod Jelena jer je svi znaju kao ratobornu, glasnu osobu koja o svemu ima mišljenje. Pozvali smo Sinišu kako bismo dobili odgovore na mnoga naša pitanja na koja Jelena nije htela da odgovara bez konsultacije sa njim.

O NJENOM POTENCIJALNOM ULASKU U ZADRUGU?

- Što se mene tiče može, a sve zavisi od honorara. Ako uđe i ostane do kraja, ona će ponovo pobediti. Ne bih voleo da je neko tamo vređa, provocira. Pošteno je pobedila dva puta i sada će. Lepo je što prepušta meni da odlučim, na kraju krajeva odluka je njena. Ako uđe, gledaću povremenu jer nema potrebe gledati nekoga ko je šampion, ona drži konce i verujem joj. Čelnici tih produkcija su mi govori da je ona pobedila na pamet, a ne na svađe kao što to danas rijaliti učesnici praktikuju. Genijalna je glumica, ne brinem se za nju ako uđe;

O JELENI KAO OSOBI:

- Ona je jedna dobra, pametna, bistra osoba. Jelena je vrlo harizmatična, na istim smo talasnim dužinama. Predivna je, sa njom mi je mnogo fino, zaista. Radi se o kulturnoj, obrazovanoj osobi. Ima sve što ja volim u ženi, puna je energije, vrlo je strastvena u svakom smislu te reči. Kuda će ovo da vodi ne znam, ja nisam za papire, imam iza sebe dva braka, dvoje dece i oni su rekli da im se Jelena dopada kao osoba. Ona je u odnosu na moje bivše baš drugačija i posebnija. Ima ono nešto, prelepa je. Izuzetno je poštujem, imaće sve od mene što se mene tiče. Smatram da kao muškarac moram tako da se ponašam;

Foto: informer.rs

KADA JE UPOZNAO JELENU:

- Mi smo zajedno od Božića. Upoznao sam Jelenu na sahrani njenog strica Pižona, ona je tada bila mala. Čuli smo se par puta tek posle nekoliko godina, kada se vratila iz Ukrajine. Drago mi je da sam je malo podigao jer je teško podnela smrt baka Cake;

O  STVARANJU PORODICE SA JELENOM:

- Super mi je sa njom, ukoliko bude želela da rodi, ja sam tu da radimo na tome. Ja sam potentam muškarac i mnogo volim žene i da pravim decu. Ja sam spreman, ali volim slobodu. Ja sam odan, ne volim da me neko ''veže''. Vrlo sam veran, Jelena mi je fokus interesovanja, volim je. Imamo tu hemiju i to mene pali;

Foto: Printscreen TV Pink

O PROFESIONALNOJ PODRŠCI:

- Uvek ću biti tu za nju ako joj treba pomoć. Znamo da pola rijaliti učesnika nema ni srednju školu, pomoći ću joj kako god umem. Ona je pre neki dan išla do Subotice da snima dokumentarne emisije i serije sa našom i stranom produkcijom iz Ukrajine. Neću da otkrivam ništa, ne smem. Daću joj podršku koja joj je potrebna;

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubica

pre 3 godine

Jelena.. Rodi sebi dete jer od ovoga nema vajde za brak jer je umislio da ima 20 godina

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija