• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2020

07:55

(VIDEO) HAOS! MAJA GAĐALA JANJUŠA, PA POGODILA NJU ŠOLJOM! Odmah joj ukazana lekarska pomoć, Marinkovićeva KAŽNJENA MESEČNIM HONORAROM!

Rijaliti

(VIDEO) HAOS! MAJA GAĐALA JANJUŠA, PA POGODILA NJU ŠOLJOM! Odmah joj ukazana lekarska pomoć, Marinkovićeva KAŽNJENA MESEČNIM HONORAROM!

Podeli vest

Prikazan je još jedan ljubomorni ispad Maje Marinković, kada je tokom poslednje žurke kroz jecaj zamerila oženjenom Marku Janjuševićem, sa kojim je od skora ozvaničila vezu u rijalitiju, što gleda u pravcu Ane Korać, sa kojom su ga povezivali u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 3"

- Ja odlično primećujem njihove poglede kako bi mene isprovocirali. Jednostavno, primećujem, Ana, sa tvoje strane kada je bila situacija sa tortom - govorila je Maja.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

(VIDEO) SKANDAL! BOLESNICE, NEMA TEBI POMOĆI! Posle snimka njihovog SE*SA, Janjuš urlao na Maju, pa NAPUSTIO njihovo ljubavno gnezdo! Ona plakala kao kiša!

- Šta je imam sa time što je tvoj momak meni prišao i dao mi najlepše parče torte - pitala se Koraćeva.

- Ja vidim to u njemu, od njega je jače da priđe, da prokomentariše, slab je na žene, zbog toga se i svađamo - objašnjavala je zadrugarka.

 - Ni jedan dan ne prođe da ona meni nešto ne prebaci, da ne ljubomoriše - tvrdio je Janjušević.

 - Ti si meni prebacio da sam se uvaljivala Banetu Čolaku u krevet - govorila je Maja, a onda na Janjuševe provokacije odreagovala tako što ga je gađala šoljim.

Naime, Maja je u naletu besa bacila šolju sa ciljem da pogodi Janjuša, pa povredila Erminu Pašović, kojoj je odmah ukazana medicinska pomoć. Zbog ovog postupka Marinkovićeva je kažnjena mesečnim honorarom.

- On (Janjuš) me je doveo do ludila, nisam želela da gađam Erminu, sa razlogom sam kažnjena. Ne znam je li Ermina dobro, nisam gađala namensi Anu, već Janjuša, opsovao mi je, vređa me i ponižava. Totalno sam odlepila - objašnjavala je Marinkovićeva.

- Znam da bi Janjuš meni prilazio i družio sa mnom, ali ne sme od nje. Janjuš je meni prišao, ne ja njemu. Meni ovo ponašanje nije normalno - istakla je Koraćeva.

Više vesti iz Zadruga pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija