• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2020

20:55

LUNA SE GUŠILA U SUZAMA! Nakon razgovora sa Markom usledio ŠOK! "Stišaće se strasti kada ti izađeš odavde" - nije mogla da se SMIRI! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA SE GUŠILA U SUZAMA! Nakon razgovora sa Markom usledio ŠOK! "Stišaće se strasti kada ti izađeš odavde" - nije mogla da se SMIRI! (VIDEO)

Podeli vest

Ovo nije očekivala!

Luna Đogani i Marko Miljković razgovarali su o čestitkama povodom rođendana Jelene Pešić, u kojoj je Miljković u više navrata pozdravljan, a onda se Đoganijeva raplakala, svesna da je zbog učešća u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 3" izgubila mnoge ljude oko sebe, zbog čega je tražila reči utehe od svog dečka.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Sve sam izgubila i prijatelje i sve - plakala je Luna.

- Kakve veze ja imam sa time? - pitao je zadrugar.

- Ne treba ti više ništa da kažeš, bolje da ćutim - dodala je Đoganijeva.

- Šta ja da kažem? Meni nije normalno šta rade ljudi oko tebe, šta si ti toliko uradila? Ali okej, možda je to normalno za njih, ne znam. Šta bih ja morao da uradim da me neko od mojih bližnjih zamrzi - govorio je Marko.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ja sam zbog tebe ušla ovde, nisam očekivala da će se sve ovo izdešavati - tvrdila je Đoganijeva.

- Pa ti kriviš mene za to? - pitao je Miljković.

- Prebacuješ mi neke gluposti stalno - istakla je zadrugarka.

- Ne razumem te ljude stvarno, kako te ne kapiraju da si tri godine ovde. Neka oni dođu jedan dan ovde da vide kako je, znaju kroz šta si sve prošla, ako te vole, trebalo bi da razumeju. Niti mogu da se mešam, niti mogu bilo šta da kažem, to su tvoji ljudi, tvoja porodica. Samo se reaguje na tvoj bezobrazluk, a niko ne razume da si ti ovde. Ali okej, stišaće se strasti kada ti izađeš odavde - smatrao je zadrugar.

MAJA NAPRAVILA LJUBOMORNU SCENU ZBOG NJE - ZAPRETILA JANJUŠU! "Biće HAOS..." A evo šta će da uradi kada napusti RIJALITI! (VIDEO)

- Nema šanse - bila je sigurna Luna.

- Moraju! Nekada će morati da se stišaju strasti! Molim te nemoj da izgovaraš neke teške reči, nije još sve izgubljeno - tešio je Lunu Marko, a nakon njihovog razgovora zadrugarki je sigurno bilo lakše.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija