• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2020

20:04

ŠOPIĆKA PRIZNALA VEZU SA JANJUŠEM - MAJA NAPRAVILA HAOS! "Treba žena da te ostavi, niko ne treba da te trpi" Urlala na NJEGA - nije birala REČI! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOPIĆKA PRIZNALA VEZU SA JANJUŠEM - MAJA NAPRAVILA HAOS! "Treba žena da te ostavi, niko ne treba da te trpi" Urlala na NJEGA - nije birala REČI! (VIDEO)

Podeli vest

Žestoko oplela!

Nakon što je Ivana Šopić priznala vezu sa Markom Janjuševićem, Maja Marinković otišla je tokom reklama do uplakanog Janjuša, te ga napala zbog ceduljica koje je slao Šopićevoj za rođendan.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Sada je ustala Šopićka i rekla da si joj ti slao ceduljice za rođendan preko Ermine, da si joj naručivao pesmu "Ikona" dok je bila u vezi sa Stefanom, da si joj govorio sve isto u vezi - govorila je Maja.

- Ona može da priča šta hoće, ja nisam to radio - govorio je Janjuš.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Što si joj pisao da je voliš dok si bio sa mnom. Bežiš kada nemaš argumenata, sada je devojka rekla da ste bili u emotivnoj vezi. Ti si folirant koji ustaje i plače. Treba da te žena ostavi, niko ne treba da te trpi takvog. Zorica je tvrdila da si mi se danas smejao kao kada si se sprdao sa mnom, da ne misliš ozbiljno da budeš sa mnom. Što si poslao ceduljicu? - tvrdila je Marinkovićeva.

JANJUŠ U SUZAMA NAPUSTIO BELU KUĆU! Nakon što je video fotografije žene i ćerke - odmah ISTRČAO NAPOLJE! (VIDEO)

- Kao prvo, čestitao sam devojci rođendan, ti i ja nismo bili u vezi. Batali me budalaština, nisam bio sa njom u vezi. Vodite vi svoje probleme - dodao je Janjušević.

- Ja ti nisam kao ove tvoje, da te pustim da se tek tako izvučeš. Bolje ti je da ustaneš i kažeš šta imaš. Silan si samo kada je*eš - rekla je Marinkovićeva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija