• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2020

21:17

IZBAČEN IZ ZADRUGE - EVO ŠTA JE PRVO URADIO! Bane je sinoć NAPUSTIO rijaliti, a danas je uhvaćen u društvu OVE zadrugarke! (FOTO)

Rijaliti

IZBAČEN IZ ZADRUGE - EVO ŠTA JE PRVO URADIO! Bane je sinoć NAPUSTIO rijaliti, a danas je uhvaćen u društvu OVE zadrugarke! (FOTO)

Podeli vest

Iznenadio!

Bane Čolak sinoć je izbačen iz "Zadruge" (više o tome pročitajte ovde).

Foto: Printscreen You Tube

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!
NAPUSTIO ZADRUGU! Šok za sve, odmah po izlasku se OGLASIO - Sa vetrenjačama se NE BORI, znajte TO! (FOTO)


Bane čim je izašao iz "Zadruge" odmah se oglasio (više o tome pročitajte ovde), a zatim je otišao u kafić sa bivšim zadrugarima Sanijem i Natalijom Ibraimov, a o tome je obavestio i svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pravi prijatelji - Trik Fx-i @natalijatrikfxofficial Posle puno meseci na okupu :)

A post shared by ?OFFICIAL?DJ&MC&REALITY STAR ? (@bane_colak) on Jun 22, 2020 at 8:53am PDT

- Pravi prijatelji... Posle puno meseci na okupu - napisao je Bane u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija