• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

19:06

NE MOŽEŠ DA KORISTIŠ IMENA PRODUKCIJE! Milan Milošević uživo u emisiji ŽESTOKO OPOMENUO ŠOPIĆKU! Znam šta oni rade - on je SASEKAO! (VIDEO)

Rijaliti

NE MOŽEŠ DA KORISTIŠ IMENA PRODUKCIJE! Milan Milošević uživo u emisiji ŽESTOKO OPOMENUO ŠOPIĆKU! Znam šta oni rade - on je SASEKAO! (VIDEO)

Podeli vest

Prekinuo je!

Voditelj Milan Milošević u sinoćnoj emisiji opomenuo je Ivanu Šopić da ne sme da uzima imena produkcije u usta tek tako.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Naime, cela rasprava započela je oko pesme "Ikona", koju je Janjuš naručio dok je bio sa Majom, a Ivana sa Stefanom Karićem.

Poznato je da je Janjuš zvao Ivanu "Ikona". Ona je pokušala da na sve načine zaobiđe temu, ali ju je voditelj Milan Milošević prekinuo:

BOMBA I U ŠESTOJ DECENIJI! Ovo je majka Stanije Dobrojević - pozirala u bikiniju! Zategnuto telo, ćerka je sve nasledila od NJE! (FOTO)

- Ne možeš da govoriš "znam ja šta oni rade i koji im je cilj", to možeš da pričaš samo Stefanu trenutno, koji ne vidi ništa. A ne možeš da koristiš naša imena, imena produkcije, uopšte produkciju - opomenuo ju je voditelj, što možete čuti u snimku ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija