• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

23.06.2020

22:21

MOŽDA NE ŽELI DA ME ŽENI, ALI ĆE MORATI! Šok intervju SLOBINE NOVE VERENICE - ono što je rekla o Kiji IZNENADIĆE SVE! Nikada se nisu UPOZNALE, niti SRELE, ali...

Rijaliti

MOŽDA NE ŽELI DA ME ŽENI, ALI ĆE MORATI! Šok intervju SLOBINE NOVE VERENICE - ono što je rekla o Kiji IZNENADIĆE SVE! Nikada se nisu UPOZNALE, niti SRELE, ali...

Podeli vest

Imala je šta da kaže o Slobodanovoj bivšoj supruzi!

Jelena Đuričanin, verenica folkera Slobe Radanovića, u svom prvom intervju otkrila je detalje veze sa pevačem, a dotakla se i njegove bivše supruge Kristine Kije Kockar i nekadašnje ljubavnice Lune Đogani.

Slobina devojka je bila upoznata sa dešavanjima u ljubavnom trouglu u "Zadruzi 1", a prilikom upoznavanja o Radanoviću nije imala predrasude, s obzirom na to da je u rijalitiju prevario svoju tadašnju suprugu.

KIJA KOCKAR SPREMNA ZA ŠIMANOVCE! Stiže - izgleda kao ŽIVA BARBIKA! Minić i go stomak - pokazala VITKU FIGURU! Čista DESETKA (VIDEO)

- Nisam imala predrasude o njenu, naprotiv, od starta sam mislila da je vaspitan, dobar momak, sve što sada mislim, mislila sam i tad. Naravno da je taj čin loš, ali to što je ta stvar loša, ne znači da je suština loša. Svi mi grešimo, on ima jako mnogo dobrih osobina, to mi je dokazao kroz naše zabavljanje - rekla je Slobina izabranica za "Telegraf".

Jelena je odgovorila na pitanje da li je imala priliku da sretne ili upozna Slobinu bivšu suprugu Kristinu, kao i kakvo mišljenje ima o njoj.

- Nikad se nismo srele, stvarno ne poznajem devojku. Iskreno, ne sumnjam u posebnost nijedne žene koju ju Sloba voleo. Jednostavno treba imati poštovanja prema bivšim ljubavima, to su ljudi koje smo voleli i koji su bili deo naših života - rekla je pevačeva verenica.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Mislim da nijednu ružnu reč ne treba da kažem ni ja, ni niko. Devojku ne poznajem, možda je stvarno sjajna osoba i najbolja na svetu, verujem da jeste, nismo se nikad upoznale - dodala je Jelena i otkrila da li ona i Sloba planiraju svadbu.

Foto: instagram/kijakockar

- Sloba je romantičan, baš ume da voli. Iskreno, nikad u životu nisam bila voljenija i nikada nisam više volela... Vi toliko pričate o toj svadbi, čovek možda ni ne želi da me ženi, ali će morati - rekla je Jelena.

NEKOLIKO TRENUTAKA PRE UDESA! Sloba i njegova verenica nisu ni slutili šta ih čeka, a EVO GDE SU BILI! (VIDEO)

- Šalila sam se ovih dana i rekla mu da ću otići u opštinu i reći: "Meni su novinari zakazali, sad mi Slobu i dovedite". Pričamo o tome, zaista se volimo i sve je super, to je izvesna stvar, ali nismo konkretizovali ništa - dodala je.

Foto: printscreen RTV Pink

Jelena je ispričala i kako se Sloba snalazi sa njeno dvoje dece, koje ima iz prethodnog braka.

- Super, on se potpuno spusti na njihov nivo, moja deca ga obožavaju. Baš sam iznenađena, baš ga vole. Videli su se sa njim i toliko su se igrali, jedva su ga pustili da izađe iz kuće - zaključila je Jelena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija