• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

25.06.2020

20:03

ZILHA TUŽI DRAGANU I EDISA! Fetićeva još uvek zakonita supruga SPREMNA ZA OSVETU!

Rijaliti

ZILHA TUŽI DRAGANU I EDISA! Fetićeva još uvek zakonita supruga SPREMNA ZA OSVETU!

Podeli vest

Sprema se haos.

Edis Fetić je danas tokom emisije "Pitanja gledalaca" otkrio da nije siguran šta se dešava sa firmom u Novom Pazaru koju je on otvorio na ime svoje ljubavnice Dragane Mitar, ali da ta firma ostaje u njenom vlasništvu.

Foto: TV Pink printscreen

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

ZILHA SE PONOVO UDAJE?! Nakon što je Edo JAVNO PREVARIO, ona se odlučila na ovaj POTEZ, UZVRAĆA UDARAC (FOTO)

Ova firma se vodi na Draganu, a na adresu imovine koja je stečena u Edisovom braku sa Zilhom.

Kako se saznaje, Fetićeva supruga će tužiti Eda, ali i njegovu ljubavnicu Draganu, jer od nje niko nije tražio odobrenje, a firma se vodi na zajedničku imovinu stečenu u braku.

Foto: printscreen instagram

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17